U trendu

Saša Janković sutra s Draganom Djilasom o saradnji za izbore u Beogradu

Lider Pokreta slobodnih gradaja (PSG) Saša Janković izjavio je danas da će sutra razgovarati s bivšim gradonačelnikom i bivšim predsednikom Demokratske stranke Draganom Djilasom o „svim modalitetima saradnje“.

Janković je novinarima posle uvodnog dela vanredne skupštine PSG kazao da očekuje da će Djilas biti kandidat grupe gradjana – „Demokratskog bloka koji želi slobodan Beograd i slobodnu Srbiju“.

„Sutra će gospodin (Dragan) Djilas doći u Pokret da sa našim osnivačima, Političkim savetom i Predsedništvom razgovara o svim modalitetima saradnje… očekujemo da će Djilas biti kandidat svih kojima su Beograd i Srbija preči od stranačkih interesa“, kazao je Janković.

„Verujemo da je Djilas, kao neko ko donosi novi kvalitet u politički život svojom efikasnošću i energičnošću i koji pripada sistemu vrednosti koje Pokret zastupa, najbolji kandidat za ovo što je pred nama“, rekao je Janković.

Lider PSG je pozvao „sve kojima je bitan interes budućnosti Srbije i Beograda da iza sebe ostave stranačke i organizacione interese i potrebe“ i uključe se u „demokratski front“ koji će „pogubnu vlast staviti u prošlost, a Srbiji otvoriti budućnost“.

„To neće biti lista ovog Pokreta, već demokratskog bloka koji želi slobodan Beograd i Srbiju“, kazao je on.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.