U trendu

SNS: DS bezočno laže gradjane pričama o batinašima u Smederevskoj Palanci

Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je danas tvrdnje Demokratske stranke (DS) da je u Smederevsku Palanku poslala svoje ljude kako bi zastrašivanjem sprečili smenu lokalne vlasti i ocenila da se radi o najbezočnijim lažima.

„Demokratskoj stranci poručujemo da, u nedostatku političkih ideja i programa, slobodno nastavi sa laganjem, varanjem i podmetanjem – od glasanja iz Bodruma i upućivanja pretnji smrću sebi samima, kidnapovanja sopstvenih odbornika, do svakodnevnih prljavih izmišljotina – jer im gradjani Srbije, koje su opljačkali do gole kože, ništa više ne veruju“, navodi se u saopštenju SNS.

Ta stranka je posebno optužila poslanika DS iz Smederevske Palanke Radoslava Milojičića da je sramota Srbije i da je upravo on poznat po tome što prebija gradjane na ulicama, a drugim poslanicima preti da će im izbušiti gume na kolima. 

Demokratska stranka optužila je ranije danas SNS da je organizovala grupu od 30, kako se navodi, batinaša koji u Smederevskoj Palanci maltretiraju i prete odbornicima opozicije u tom gradu, nakon što je podneta inicijativa za smenu vlasti u lokalnom parlamentu. 

Sednica na kojoj će se odlučivati o smeni lokalne vlasti u Smederevskoj Palanci zakazana je za četvrtak, 6. jul.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.