U trendu

Stravični sudari: Četiri žrtve u dva odvojena saobraćajna udesa – kod Mostara i Zenice

Dve osobe poginule u stravičnom sudaru Škode i BMW-a kod Zenice

Dve osobe poginule su u stravičnoj nesreći koja se jutros oko 3:30 sati dogodila na autoputu A1, u mestu Tičići, iza tunela, potvrđeno je za „Avaz“ iz Operativnog centra MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

– Dve osobe su smrtno stradale, učesnici u nezgodi su bili putničko motorno vozilo Škoda i BMW. Ekipa Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK Sektora kriminalističke policije vrši uviđaj, pod nadzorom tužioca – kazali su iz MUP-a ZDK.

Iz BIHAMK-a je saopšteno da je zbog saobraćajne nesreće na deonici autoputa A-1 Zenica jug – Kakanj u mestu Tičići saobraćaj obustavljen i preusmerava se na alternativne pravce, prenose mediji u regionu.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mostara rano jutros poginule dve osobe

Prema još nezvaničnim informacijama, dvije osobe stradale su i u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu M-17 na izlazu iz Mostara prema Ortiješu, prenose mediji u regionu.

– Saobraćajna nesreća se desila jutros u 5:55 sati, a učestvovali su putničko motorno vozilo Golf 6 i teretno motorno vozilo Mercedes. Nezvanično, dve osobe su smrtno stradale u nesreći – kazali su iz MUP-a HNK.

Uviđajna ekipa i tužilac su na licu mesta, a saobraćaj se odvija alternativnim pravcem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.