U trendu

U Budvi počelo obeležavanje Dana državnosti Crne Gore i 14. …

Koncertom Nevene Božović u Budvi i nastupom budvansko benda „The Grupa“ počelo je obeležavanje 14. godišnjice Turističke organizacije Budve i Dana državnosti Crne Gore.

Brojni turisti sinoć su uživali na trgu ispred Starog grada u hitovima Nevene Božović, ali i svetskim.
„Ovaj grad mi je posebno drag, posle mog rodnog mesta, zato što sam već 19 godina ovde svake godine. Imam puno prijatelja, stvarno se osećam kao kod kuće. Prvi put sam ove godine, pre par meseci nastupala pred ovom publikom.
Uzbudjena sam zaista jer vidim da ima puno Budvana i ljudi sa strane. Ovde sam sa mojim muzičarima i nadam se da smo ostavili dobar utisak druženjem sa ljudima i samim koncertom“, rekla je pevačica.
Dodala je da ostaje na odmoru u Budvi i da bi volela ponovo da nastupi.

Željko Vasović iz „The Grupa“ rekao je da je koncert bio fenomalan.
„Bilo je stvarno dobro. I dobra atmosfera, i publika je bila zadovoljna i tako se prenela na nas ta energija. Mi smo preneli energiju publici, a ona nam ju je vratila. Bilo sve fantastično“, kazao je Vasović.

Na pitanje kada publika u Budvi ponovo može da očekuje koncert, rekao je da se nada da će ga biti u narednih mesec dana.Govoreći o planovima, rekao je da će biti i nastupa i autorskog rada. „Imamo dosta energije, dosta planova, trudićemo se da ih ostvarimo“, rekao je Vasović.

Večeras nastupa Gradska muzika Budve, a potom će uslediti koncert regionalno poznatog hora „Viva Vox“ te kotorskog sastava „Who See“.
Crnogorska pop pevačica Nina Petković i novosadske „Frajle“ ulepšaće veče u Budvi 13. jula od 21.00 pa sve do ponoći i spektakularnog vatrometa.
Svečani dani u Budvi nastavljaju se i 14. jula, kada će, u organizaciji JU „Grad teatar“ na glavnom gradskom trgu nastupiti Duo Miran Begić i Predrag Janković uz pratnju orkestra Camerata Montenegrina i proslavljeni violinista Najdžel Kenedi u okviru svoje turneje „Bach meets Kennedy meets Gershwin“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.