U trendu

AMSS: I dalje poremećaji na graničnim prelazima s Hrvatskom

Granični prelaz Batrovci-Bajakovo na granici Srbije i Hrvatske je zatvoren za sve kategorije vozila zbog hrvatske blokade kamiona, preneo je Auto-moto savez Srbije (AMSS) jutrošnju informaciju Uprave Granične policije. 

Sinoć oko 23:00 sata je otvoren Granični prelaz Šid isključivo za putnička vozila i autobuse, dok se kamioni usmeravaju na Granični prelaz Stara Gradiška gde se na prelazak granice čeka od 60 do 90 minuta. 

Ostali granični prelazi između Srbije i Hrvatske su i dalje zatvoreni.

Svi granični prelazi između Srbije i Mađarske rade.

Na tim i graničnim prelazima prema drugim susednim zemljama, putnička vozila čekaju do 30 minuta.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda, na auto-putu su zatvorena sva uključenja i isključenja na petlji Surčin, te se vozila upućuju na petlju Dobanovci.

Auto-put Beograd-Niš je zbog radova sužen između Begaljičkog Brda i Malog Požarevca. AMSS zato preporučuje da se ide zaobilazno, Avalskim putem ka Mladenovcu, ili da se sa auto-puta E-75 u smeru ka Nišu izađe kod Vrčina, pa sporednim putevima preko Ralje do Malog Požarevca, ili od Vrčina ka Grockoj preko Umčara do auto-puta u smeru ka Nišu.

Auto-put je zbog radova sužen u smeru Beograd-Niš i od petlje „Aleksinački rudnici“ do petlje „Ražanj“, kao i kod Velikog Orašja.

Na deonicama auto-puta E-75 Leskovac-Vranje saobraćaj je usmeren na privremene saobraćajnice, uz zabranu preticanja i ograničenje brzine.

Na „Ibarskoj magistrali“, vozila prolaze naizmenično na deonici Beograd-Lazarevac zbog radova između Meljaka i Stepojevca.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.