U trendu

Incident koji je zgrozio Srbiju: Nokautirao starca na biciklu, pa ga ostavio da leži (video)

Nakon što je na Jutjubu početkom nedelje osvanuo šokantan snimak mladića koji je izašao iz svog BMW-a i udarcem nokautirao starijeg čoveka na biciklu, ubrzo je otkriven njegov identitet kao i šta je uzrokovalo incident koji je šokirao javnost.

https://www.youtube.com/watch?v=2fp6Ixpcyo4

Srpski mediji pišu da je reč o Marku Stevanoviću koji je uhapšen jutros i određen mu je 48-časovni pritvor zbog nasilničkog ponašanja.

– Reagovao sam u afektu i žao mi je, devojka mi je javila da je starac na biciklu vređa i dobacuje joj pogrdne reči – rekao je Stevanović i dodao da nema šta da krije.

– Moja devojka, koja je dijabetičar, otišla je na trčanje. U jednom trenutku me je pozvala i rekla da za njom ide deda na biciklu, da je naziva „ku**om“, preti joj i psuje je. Sva uplakana me je zvala i ispričala mi šta se dogodilo. Bio sam potpuno van sebe, pa sam seo u auto i otišao tamo – ispričao je Stevanović kojem je, kako kaže, pao mrak na oči kad je ugledao starca, koji je identuifikovan kao Miša Očovaja (73) iz Stare Pazove.

– Bio sam besan kao ris. Setio sam se i majke, koja je pre dve godine doživela neprijatnost, kada su dvojica stala automobilima i terala je da uđe. Jedva se tada spasila, a i dan-danas doživljava stres – kaže Stevanović koji tvrdi da je pozvao hitnu pomoć kada se vratio u automobil kao i da je sam otišao u policijsku stanicu.

– Kriv sam, priznajem, i mnogo se kajem. Da mogu da vratim vreme, drugačije bih reagovao. Imam majku, sestru i devojku i iskreno se nadam da nijedna devojka neće doživeti strah kao što je moja devojka – kaže Stevanović, koji do sada nije imao nijedan prekršaj niti bilo kakve policijske prijave.

Incident se dogodio u ponedeljak oko 19 sati u Staroj Pazovi. Na snimkuse vidi kako starcu na biciklu prilazi mladić, koji je izašao iz plavog BMW-a. Prilazi mu i sa dva snažna udarca u glavu obara ga sa bicikla. Potom odlazi do automobila, ali se brzo vraća da vidi u kakvom je stanju starac koji je ležao na putu bez svesti. Mladić je potom pomerio bicikl s puta i ubrzo se sa devojkom odvezao u BMW-u, ostavivši unesrećenog Očovaja da leži nasred puta.

Iako je prošlo nekoliko automobila, nitko se nije zaustavio da pomogne starcu dok nije došla Hitna pomoć, koja ga je odvezla do bolnice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.