U trendu

Naslovna strana za nedelju, 18. februar 2018. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama za nedelju, 18. februar, pišu o desetogodišnjici nezavisnosti Kosova, o ubistvu Olivera Ivanovića, ali i o antivakcinaškoj kampanji, preduzetništvu u Srbiji i drugim temama.

ALO – List prenosi izjavu predsednika Republike Srpske Milorada Dodika o plaćenoj kazni zbog prebrze vožnje kroz Hrvatsku „Hrvati su me odrali, ali baš me briga“. O izgovorima roditelja koji ne žele da vakcinišu decu „Lažu da su im deca alergična na jaja“.

BLIC -Na naslovnoj strani najavljuje intervju s ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem koji kaže „Bolje da lopatam nego da lupetam“. Pod naslovom „Tajna neuništivosti srpskog žargona“ list najavljuje temu izdanja koja je posvećena slengu.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „10 godina okupacije Kosova“ pišu o odluci Burundija da povuče priznanje Kosova, a pod istim naslovom pišu i o skupu sećanja na otete i ubijene Srbe na Kosovu i o nezadovoljstvu kosovskih Albanaca zbog korupcije i kriminala. U priči „Generalske epolete za tri dame“, o tome da se razmatra kada će Vojska Srbije dobiti žene sa najvišim činom.

KURIR – O reakciji ministra zdravlja Zlatibora Lončara na antivakcinašku kampanju „Pevačice, gde ste kad deca umiru“.

POLITIKA – U razgovoru nedelje donosi intervju šefa administracije Medjunarodnog evroazijskog pokreta Leonida Savina „Nova Jugoslavija nije moguća“. List piše o preduzetništvu u Srbiji pod naslovom „Hod po početničkim mukama“. Piše i o projektu studenata osam beogradskih fakulteta „‘Drumska strela’ brža od ‘formule 1′“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.