U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 21. maj 2018. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o radnicima koji pred sudovima traže plate, mogućim tužbama penzionera, novom ambasadoru u Egiptu koga su povezivali sa Zemunskim klanom zbog čega je bio sklonjen iz konzulata u Solunu, požaru u kojem je izgoreo autobus u kojem su bili fudbaleri Crvene zvezde, kao i o drugim političkim, društvenim i ekonomskim temama.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Radnici se sude za platu godinama“, o tome da je u sudnicama 73.000 radnih sporova. Manastir „Dečane ugrožava albanska magistrala“, o udaru na srpsku baštinu na Kosovu.

ALO  –  List navodi da su bivši guverner Mladjan Dinkić i počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić snimljeni dok su sa kosovskim biznismenom Taipom Sadikajem ugovarali kako da u šoping-molove na Kosovu ulože stotine miliona evra.

BLIC  –  „Antivakcinaši veličali Mladića, vredjali gejeve i izazivali haos“, o tome da taj opasni pokret uzima sve više maha. „Povezivali ga sa Bagzijem, sad postao ambasador“, o tome da Jugoslav Vukadinović koga su povezivali sa Zemunskim klanom i Dejanom Milenkovićem Bagzijem predstavlja Srbiju u Egiptu.

DANAS  –  „Prete tužbe penzionera teške do milijardu evra“, o tome da Medjunarodni monetarni fond od Vlade Srbije traži da vrati penzije na nivo pre umanjenja. „Gradska vlast u Nišu izbegava javnu debatu o aerodromu“ i niškom aerodromu. „Palma za dirljivu porodičnu sagu“, o pobedniku 71. kanskog festivala. „Posle obaranja režima pravimo privremenu Vladu“, kazao je za list potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović.

INFORMER  –  Pod naslovom „Srbi pobiše nas motori!“ list piše da je za pet godina u Srbiji poginulo 357 motociklista, a povredjeno čak 10.000. „Al’ Srbin Luka je najbolji“, o tome da je devetnaestogodišnji Luka Dončić proglašen za najboljeg igrača košarkaške Evrolige. „Zapalili bus od 50.000 evra“, o požaru autobusa koji je prevozio fudbalere Crvene zvezde.

KURIR  –  „Zatvor zbog požara u autobusu“- o saslušavanju fudbalera Crvene zvezde zbog požara u autobusu koji ih je prevozio sa stadiona „Rajko Mitić“ do Hrama Svetog Save u Beogradu tokom proslave šampionske titule. List piše i da „Kazne za prosečnu brzinu padaju na sudu“.

POLITIKA  –  „Do kraja godine sedam pristana na Dunavu“, o odluci države da se bolje iskoristi potencijal Dunava. „Život se vratio u Obrenovac“, o situaciji u toj beogradskoj opštini četiri godne nakon poplava. „Pehar Realu“, o finalu košarkaške Evrolige u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF  –  List navodi da je „Blago Gadafija skriveno u Srbiji“. „Policija uhvatila Sergeja bez dozvole“, o tome da je policija uhvatila glumca Sergeja Trifunovića da vozi motor bez kacige i dozvole.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.