U trendu

Naslovne strane za utorak, 4. januar 2022. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama izdanja za utorak, 4. januar 2022. godine, pišu o aktivnostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, novom oružju, skoku broja obolelih od korone i ostalim aktuelnim temama.

ALO – „Kornet ubica tenkova“, o oružju koje je promovisano u Pančevu. List piše i o tome da se liturgije i pričešća obavljaju bez restrikcija „Da nas Bog čuva čak i od korone“.

BLIC – O drastičnom skoku broja novoobolelih od kovida u Srbiji „Tajfun omikron, zarazi se svaki četvrti“. O bivšem šefa odseka za krvne delikte Žarka Popovića koji je na TV Hepi i TV Pink prebacio na oca odgovornost za ubistvo 15-godišnje devojčice „Vredjanje ubijene Tijane i Igora Jurića sa nacionalne frekvencije“. O demonstraciji novog oružja na poligonu Vojske Srbije „Kornet pokazao ogromnu moć“.

VEČERNJE NOVOSTI – O tome da Republika Srpska namerava da ove godine objavi prvih 1.000 strana sa imenima žrtava iz 1992. godine „Tomovi o srpskom stradanju u Bosni“. O prikazu novog oružja pred predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem „‘Kornet’ najbolji protiv tenkova“. Frank Ulrih Montgomeri iz Svetske lekarske asocijacije kaže „Infekcija stvara nove vrste virusa“.

DANAS – O nastavku ekoloških protesta širom Srbije i najavi novih blokada za 8. januar „Oterajte Rio Tinto“. Advokat Borivoje Borović ne veruje da će tužilaštvo podići optužnicu za prisluškivanje predsednika „Vučić ponižava srpsko pravosudje“. List piše da je izostala reakcija nadležnih na pornografiju emitovanu u rijalitiju „Zadruga“ 1. januara „Uključi Pink za seks na nacionalnoj frekvenciji“.

INFORMER – „Tinejdžeri se od interneta leče kao od droge“, o medicinskim podacima. List piše o predstavljanju novog oružja „Ubice tenkova čuvaju Srbiju“.

KURIR – O promociji oružja na poligonu u Pančevu „Vučić: ‘Kornet’ odvraća svakoga od potencijalne agresije na Srbiju.

NOVA – List navodi da je bivši ministar „sredio“ posao aktuelnom članu vlade „Momiroviću milion od Pošte bez tendera“. O problemima u turističkom centru „Kopaonik neće imati vodu bar do Božića, divlja gradnja došla na naplatu“. O ocenama predsednika Fiskalnog saveta Pavle Petrović „Siromašni već trpe inflaciju od 10 do 15 odsto“.

POLITIKA – Aleksandar Vučić o novim blokadama saobraćajnica „Država ispunila sve što je narod tražio“. Savetnik za kulturu kineske ambasade Sju Hong „Zimske olimpijske igre nisu pozornica za političke manipulacije“. Predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević kaže „Crnoj Gori treba pomirenje“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Srbija ima najbolje protivoklopno oružje na svetu“, o predstavljanju novog oružja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.