U trendu

Predstava i koncert u okviru „Voždovačkih letnjih večeri“

BEOGRAD – U okviru manifestacije „Voždovačke letnje večeri“ sinoć je u Voždovačkom centru „Šumice“ održana predstava za najmlađe „Kapetan Džon Piplfoks“, ali i koncert na kome su se izvodile pesme grupe „Bijelo dugme“.

U predstavi su igrali glumci Teatra 13, a danas će učestvovati poznati dečiji glumac Predrag Vuković Peđolino koji će, sa početkom u 19 sati, izvesti „Peđolino šou“ tokom kojeg će pevati, igrati i izvoditi mališane na scenu.

„To se već pročulo kao dobra žurka na kojoj deca ne sede već igraju, skaču i pevaju sa mnom, čak su i roditelji počeli da skaču i pevaju što mi je jako drago“, rekao je Vuković, koji je i pomoćnik direktora Voždovačkog centra „Šumice“.

Nakon „Peđolino šoua“, s početkom u 21 sat nastupiće trio „Android & Tilted boys“.

Vuković je rekao da je ovo već četvrti vikend kako traje manifestacija „Voždovačke letnje večeri“ koja će biti završena u nedelju, 11. avgusta.

Tada će, naveo je, tradicionalno već treću godinu, biti održan koncert Beti Đorđević, dok će dan pre toga, u subotu, svoje veče imati Bora Đorđević.

„Očekujemo da taj završni vikend protekne baš dobro i da svi koji dođu uživaju. Voždovac je opština koja ima više od 170.000 stanovnika i mi, kao ustanova kulture i sporta, osećamo obavezu da stalno organizujemo programe, ne samo leti već i zimi“, rekao je Vuković.

Naveo je da na programe ne dolaze samo Voždovčani, već i sugrađani iz drugih delova Beograda, i dodao da će, ako bude interesovanja, manifestacija biti produžena.

Nakon predstave „Kapetan Džon Piplfoks“, muzičar Željko Savić, koji je jedno vreme sarađivao s „Bijelim dugmetom“, izveo je program „Uspavanka za Bijelo dugme“ tokom kojeg je svirao i pevao pesme te grupe.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.