U trendu

Bizarno: Pokušao na sudu da dokaže da je živ, nije uspeo

Konstantin Reliu (63) iz Rumunije nije uspeo da na sudu obori potvrdu o svojoj smrti „zato što je prekasno podneo žalbu“, piše “Gardijan“.

Kako navode, doneta je odluka da Reliu nije živ uprkos tome što se sam Reliu više puta pojavio na sudu.

“Gardijan” piše da je Reliu napustio Rumuniju 1992. kako bi u Turskoj tražio posao, a u svoju zemlju se poslednji put vratio 1999. godine kada je sa porodicom prekinuo svaki kontakt.

Njegova supruga je nekoliko godina kasnije izvadila potvrdu o Reliuovoj smrti kako bi se ponovo udala. Kako je rekla na sudu, nije se čula sa njim od 1999. godine i pretpostavila je da je umro u zemljotresu u Turskoj.

Za sve to Reliu možda nikada ne bi saznao da mu nisu istekla dokumenta, pa ga je policija uhapsila i deportovala u Rumuniju, a kada je u Rumuniji pokušao da ponovo izvadi pasoš obavestili su ga da je umro 2003. godine.

Reliu je tada od suda tražio da poništi zvanični dokument u kojem se navodi da je mrtav, ali je sud doneo odluku da je žalba prekasno podneta i da će on ubuduće ostati zvanično mrtav.

“Zvanično sam mrtav, iako sam živ. Nemam nikakve prihode zato što se vodim kao mrtav, ne mogu ništa da radim”, zaključuje Reliu.

1 komentar
  1. Umetnik

    Sudije i Advokati – preplacene budala do budale ! 🙂

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike