U trendu

Knežević: Današnji napad politički motivisan

PODGORICA – Poslanik i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević, koji je prijavio Upravi policije da je napadnut na podgoričkom aerodromu i dao izjavu u Centru bezbednosti Podgorica, kazao je da je današnji napad na njega politički motivisan.

On je naveo i da “ničim nije isprovocirao incident” i da se dogodio dok je čekao suprugu na Aerodromu. Poručio je da će on i njegovo obezbeđenje od večeras nositi oružje, jer se osećaju nebezbednim, preneo je portal CdM.

“U pratnji vozača i jednog člana obezbeđenja došao sam na aerodrom da sačekam suprugu koja je doputovala iz Beograda. Na parkingu, dok sam sedeo u automobilu, prišao je jedan mladić iz automobila cetinjskih registracija i počeo sa salvom uvreda i negativnih komentara na moj račun. Mladić koga nikad u životu nisam video niti imao kontakt s njim, nakon verbalnog napada na mene, spustio sam staklo i pitao ga kakav je problem, a on je nastavio da me vređa”, ispričao je Knežević novinarima ispred CB Podgorica.

Kazao je da su njegov vozač i on procenili da može doći do fizičkog kontakta i da može biti fizički ugrožen.

“Imajući u vidu da sam juče na Fejsbuku dobio pretnju da je prava sreća što sam još živ jer sam neprijatelj Crne Gore i zbog toga što sam na raznim portalima targetiran kao neprijatelj Crne Gore i saradnik raznih službi, moj vozač je reagovao pravovremeno i zaustavio je fizički napad na mene i ja mu se zahvaljujem, jer ne znam kako se to moglo završiti”, naveo je Knežević.

“Posebno želim da istaknem da ničim nisam isporovocirao incident nego sam maksimalno pokušao da ga izbegnem, jer je to verbalno vređanje i dobacivanje trajalo mnogo duže nego što sam ja reagovao”, dodao je Knežević.

Knežević je prijavio da su ga napale tri osobe, a u Centru bezbednosti Podgorica dao je izjavu o incidentu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar