U trendu

Merkelova dehidrirala i počela nekontrolisano da se trese (video)

Nemačka kancelarka Angela Merkel izgledala je kao da joj nije dobro i tresla se dok je danas u Berlinu dočekivala ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Merkel je stajala pored Zelenskog na suncu dok je vojni bend svirao himne Nemačke i Ukrajine kada je počela da se trese.

Međutim, kako navodi AP, nakon intoniranja himni, Merkel je delovala bolje, a potom je brzo prošla crvenim tepihom sa Zelenskim i ušla u zgradu u kojoj se nalazi njena kancelarija.

Pre ulaska je zastala da pozdravi vojni bend.

Kancelarka je na konferenciji za novinare rekla da je dobro.

„Od tada sam popila bar tri čaše vode, koje su mi očigledno bile potrebne, i sada mi je veoma dobro“, rekla je Merkel.

Ona je, sat vremena nakon sastanka sa Zelenskim, rekla na zajedničkoj konferenciji za novinare da su razgovarali o bilateralnim pitanjima i mirovnom procesu u Minsku.

Nemačka kancelarka puni 65 godina narednog meseca, a nije poznato da ima ikakvih zdravstvenih problema.

(Tanjug)

2 komentara
  1. Radoslav Radović

    E da, Ne trese se ona od bolesti već od žestokih grešaka koje pravi .Ukraina jeu pitanju.Rusi dobro znaju šta su im Nijemci uradili.Hruščov je rekao:“Ako dođe ro trećeg svjetskog rata, prvo ćemo poravnat Njemačku pa onda pitati ko ga je izazvao“Nijemcima đavo ne da mira i ukoliko se ne okane provokacija ,treba da znaju da ovog puta neće biti milosti, i ne treba da je bude.Svoje prljavo lice su pokazali na KiM .Sad još jedna greška i ići će bogu na ispovijed.Zato se ona trese.

  2. Anonimni

    U penziju pa na lečenje! „Nemačka medicina je najbolja“.

Napišite komentar