U trendu

Najveća tajna kraljevske porodice: Princ Čarls ima tajno dete?

On je visok i tamne kose i neverovatno liči na princa Vilijama, ali njegov navodni polubrat je sve samo ne deo kraljevske porodice. Rođen je i odrastao u Kanadi, u svetu kilometrima daleko od kraljevskog života u Bakingemskoj palati. Reč je o Džejsonu Dženkinsu, 34-godišnjaku koji je rođen 9 meseci nakon što je njegova majka, bivša kanadska mornarska poručnica Dženet, nezaštićenim seksom zatrudnela sa princom Čarlsom u Hajgrouvu, tokom njegovog braka sa Dajanom.

– Bila sam Čarlsova ljubavnica punih 16 godina – otkrila je Dženet američkom časopisu The Globe. Objašnjava kako je to bila romansa na daljinu, a kad god bi se videli, sve se svodilo samo na seks. – Odeća bi samo padala i niko od nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji – ispričala je.

Dženet, koja danas ima 70 godina i živi u Torontu navodno ne želi da prizna ni da odbije to da je princ Čarls otac njenom sinu, govoreći kako „to nije njena stvar“, ali palata je svakako uvidela opasnost u celoj stvari i godinama se trudi da zadrži taj skandal tajnim.

Ona je upoznala Čarlsa 1975. u britanskom konzulatu u Montrealu, gde je radila celo vrijeme, a Čarlsa je navodno očarala svojom dugom plavom kosom i atraktivnim izgledom. Nakon njegovog povratka u Britaniju, svakodnevno je bombardovao ljubavnim pismima. Sama afera je započeta sledeće godine, kada je Čarls otišao u Montreal na Olimpijske igre 1976., i često odlazio „na zadatke“ u Sendrineam i Balmoral, gde su se takođe nalazili. Kraljicu je razbesnilo saznanje da i Dženet odseda tamo.

Blizak prijatelj Dženet otkrio je Globu kako stvar nikad neće biti rešena dok princ ne pristane na test očinstva, ali da o svemu dovoljno govori činjenica kako je Dženetin sin „pljunuta kopija princa Vilijama“ i da bi svako, da ga vidi, zaključio kako su braća. Princ Čarls ne priznaje celu priču i optužuje da je reč o podmetanjima, dok njegova sadašnja žena i dugogodišnja ljubavnica Kamila želi da se on podvrgne DNK analizi kako bi se stvar jednom zauvek okončala, pa bi tako i razrešio sve moguće sumnje o pravom nasledniku prestola, prenosi Express.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar