U trendu

Tramp se sam pozvao na venčanje? Princ Hari i Megan Merkl lep par, nadam se da su srećni

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da su britanski princ Hari i njegova verenica, američka glumica Megan Merkl, „lep par“ i da se nada da su srećni, i to je rekao u trenutku kada je još neizvesno da li će biti pozvan na njihovo venčanje u maju.

Tramp je to naveo u intervjuu koji je britanskoj televiziji Aj-ti-vi njuz (ITV News) dao na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu, a koji će biti danas u celosti emitovan, prenosi AP.

Na komentar novinara da je Merkl na predsedničkim izborima u SAD 2016. podržala Trampovu demokratsku protivkandidatkinju Hilari Klinton, a za Trampa rekla da „stvara podele“, američki predsednik je odgovorio: „Pa, ipak se nadam da su oni (princ Hari i Megan Merkl) srećni“.

Kensingtonska palata je saopštila da pozivnice za prinčevo venčanje još nisu poslate, dok neki spekulišu da bi Hari mogao da na tu svečanost pozove bivšeg predsednika SAD Baraka Obamu.

U istom intervjuu, Tramp je nagovestio da se njegova administracija možda neće povući iz Pariskog sporazuma o klimi ukoliko se postigne dogovor o uslovima koji bi bili povoljniji po SAD.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.