U trendu

America Online sponzoriše američki deo Madonine turneje

Generalni pokrovitelj američkog dela Madonine (Madonna) predstojeće Drowned World turneje biće America Online (AOL), najveći američki i svetski Internet dobavljač. Zahvaljujući nedavno formiranom poslovnom savezu sa najvećim američkim distributerom karata za koncerte Ticketmaster, AOL će svojim pretplatnicima ponuditi karte u pretprodaji, kao i online izveštaje sa turneje, koja bi trebalo da startuje 21. jula u Filadelfiji.

Počevši još od 6. maja, novi pretplatnici AOL-a imaju ekskluzivnu mogućnost da naruče do dve karte za bilo koji od Madoninih američkih nastupa (izuzev onih 5. i 6. septembra u Ouklendu), po pravilu “ko pre devojci…”, pre nego što karte krenu u zvaničnu prodaju. Obožavaoci mogu da zovu poseban telefonski broj, koji su obezbedili Ticketmaster i AOL, preko kog će se direktno povezivati na Internet službu za prodaju karata. Oni koji su od ranije korisnici AOL-a imaju sličnu mogućnost, kao i šansu da osvoje karte kroz serije online marketinških kampanja (sa ključnom rečju “Madonna” za AOL pretraživač).

AOL-ovi online izveštaji sa Drowned World turneje će obuhvatiti najuspešnije delove koncerata, razgovore sa Madonom, kao i pregled događaja u backstage-u. AOL muzički kanal će, takođe, omogućiti ekskluzivno preuzimanje preko mreže materijala sa koncerata, fotografija sa turneje, raznih video klipova i intervjua.

Madonin glas je predstavljen u okviru AOL-ovog tek pokrenutog takmičenja “Celebrity You’ve Got Mail” (AOL ključna reč: You’ve Got Mail). Učesnici treba da prepoznaju identitet glasova poznatih osoba i time se kvalifikuju za učešće u nagradnoj igri u kojoj mogu da osvoje kola, putovanja na dodelu Blockbuster Movie Awards, i mnoge druge nagrade. Takmičenje koje traje mesec dana će uključiti glasove muzičkih zvezda, glumaca i poznatih sportista.

Madonin poslednji album “Music”, izdat za Maverick i Warner Brothers, debitovao je jesenas sa prvog mesta Billboard 200 liste. Trenutno je na 85. mestu, u 32. nedelji boravka na istoj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar