Arena povećava broj mesta za koncert Nika Kejva

Koncert Nika Kejva i benda „The Bad Seeds“ predviđen za 28. oktobar u Kombank areni najbolje je prodavan koncert cele svetske turneje Nika Kejva, sve ulaznice su rasporade, pa su organizatori odlučili da zbog izuzetno velikog interesovanja i zahteva brojnih fanova koji su ostali bez karata, prošire kapacitet na gornjim tribinama.

Ulaznice po ceni od 2.990 dinara mogu se kupiti na svim prodajnim mestima „Eventima“ i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

Nik Kejv i „The Bad Seeds“ održaće koncert u Beogradu okviru turneje na kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti, a list „Gaardijan“ ga je opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

Prethodni Kejvov nastup u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji.

To je bio jedan od najdužih koncerata ovog muzičara koji je trajao blizu 150 minuta pri čemu je Kejv više puta ispunjavao muzičke želje svojih fanova.

Nik Kejv u Beograd dolazi sa svojim dugogodišnjim saradnikom, tekstopiscem Vorenom Elisom, kao i bendom koji čine Martin Kejsi, Tomas Vajdler, Džim Sklavunos, Konvej Sevidž, Džordž Vještica i Lari Malins.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.