Bajaga i Instruktori nakon sedam godina u Australiji

Bajaga i Instruktori nakon sedam godina pauze idu u Australiju gde će održati koncerte 11. decembra u “Trak Live Longe Bar-u” Melburnu i 12. decembra u “Enmore Theatre” u Sidneju, najavljeno je iz promoterske kuće Long Play.

“Dolazimo u top formi, jer neprekidno sviramo. Pošto u Australiji nismo bili dugo, od 2008. godine, sviraćemo izbor hitova iz svih perioda karijere. Jedva čekamo da se ponovo vidimo sa brojnim prijateljima i družimo sa našom publikom”, poručuje Momčilo Bajagić.

Beogradski bend je već nekoliko puta gostovao u skoro svim velikim gradovima Australije, ali ovaj put se odlučio samo za Melburn i Sidnej, jer su to metropole gde ima mnogo naših ljudi i kako Bajaga ističe, “jedino tamo mogu da se ispune svi uslovi da bude stvarno dobra svirka”.

Bajaga i Instruktori nedavno su održali svoj prvi koncert u karijeri u Bugarskoj pred oko 2.000 posetilaca u Vidinu, a na jesen ih očekuje turneja “Tulum” u Hrvatskoj, koja obuhvata 24. oktobra Dom sportova Zagreb (uz Silente), 7. novembar Spaladium arenu Split (uz Silente) i 13. novembra dvoranu Mladost Rijeka (uz Silente i Quasarr).

(Tanjug)

Ostavite komentar