U trendu

Besplatan ulaz, smeštaj i obrok na Gitarijadi

Besplatan ulaz na Gitarijadu, besplatan smeštaj u Rok kampu i po jedan besplatan obrok dnevno čekaju sve posetioce ovog muzičkog festivala, izjavio je danas predsednik Organizacionog odbora 49. Gitarijade Saša Mirković.

Grad Zaječar i Ustanova Gitarijada su, u saradnji sa Ministarstvom kulture i informisanja, Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija,  sponzorima i donatorima, uspeli da obezbede dovoljno sredstava za finansiranje ovogodišnje manifestacije.

Iz tih razloga doneli su odluku da i ove godine posetiocima omoguće slobodan ulaz na sve programe festivala. „Takođe smo za sve one, koji u vreme trajanja Gitarijade dođu u Zaječar, obezbedili besplatan smeštaj u Rok kampu i po jedan besplatan obrok dnevno“, istakao je Mirković.

Gitarijada će ove godine biti održana od 29. jula do 1. avgusta i na njoj će nastupiti: Džiboni i Vlatko Stefanovski, Darko Rundek Cargo trio, Nikola Vranjković, Van Gogh, Dubioza kolektiv, Guano Apes, Kerber, Laibah, Galija, Therapy, Generacija 5, Električni orgazam, Dok 7  i mnogi drugi.

Osim koncerata na Rock stejdžu, u vreme trajanja Gitarijade biće priređene i promocije knjiga, tribine, premijere filmova, izložbe i drugi programi u slavu rokenrola.

Sastavni deo 49. Gitarijade je i 19. Moto skup, na čijoj će bini, u dva dana, biti održano više od 10 koncerata.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar