U trendu

Čuveni hit će uskoro po pregledima da premaši broj stanovnika u svetu

Najgledaniji video svih vremena „Despacito“ nastavlja da beleži nove prvence u pregledima na Jutjubu.

Pesma „Despacito“ uskoro će na Jutjubu da ima veći broj pregleda nego što ima stanovnika na svetu. Naime, pesma je za četiri godine sakupila više od sedam milijardi i pet stotina miliona pregleda, a ukupan broj stanovnika na svetu procenjen je na sedam milijardi i devet stotina miliona ljudi.

Pevači Luis Fonsi i Dedi Janke pesmu „Despacito“ objavili su 2017. godine pa je te godine postala planetarni hit. Međutim, njena popularnost nastavljena je i godinama posle.

Pesma na španskom jeziku postala je 24. februara prvi video na platformi sa šest milijardi pregleda. Na svom vrhuncu, „Despacito“ dobio je 25,7 miliona pregleda u jednom danu, iako se ta brojka od tada vratila na na prosečno 2,8 miliona dnevnih pregleda.

„Despacito“ na španskom znači „polako“, ali čini se kako su Fonsi i Janke brzo došli do velike zarade zahvaljujući najvećem hitu u njihovim karijerama.

Luis Fonsi, koji je karijeru izgradio na romantičnim baladama, pre objave singla je dve godine imao pauzu u karijeri. Veliki povratak sa „Despacitom“ doneo mu je popularnost kakvu nije mogao ni da zamisli.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar