U trendu

Dobro došli u Novi Sad: Najspektakularnije otvaranje Exita ikada

Exit festival koji se na Petrovaradinskoj tvrđavi održava 18. put, sinoć je imao najspektakularnije otvaranje ikada, uz 10-minutni vatromet kakav dugo nije viđen u Novom Sadu.

Svečanost otvaranja Exita počela je u 23 sata performansom sa temom obeležavanja 50 godina „Leta ljubavi“, što je i moto ovogodišnjeg Exit festival.

Prisutnima se tokom tog 50 minutnog spektakla obratio i Nik Vujičić i predstavnici aktivističkog pokreta Stending rok. Vujičić je poručio prisutnima da pored svih prepreka na koje nailaze u životu moraju da veruju u sebe.

Poručio je da novac i seks nisu sve u životu već da je ljubav najbitnija i da svako pre svega mora da voli i poštuje sebe, a onda i druge i svet oko sebe.

Nakon poruka posetioci su mogli da uživaju u 10-minutnoj scensko-muzičkoj predstavi u slavu ljubavi da bi usledio vatromet koji je zadivio sve prisutne.

Pola sata nakon ponoći počeo je nastup zvezde večeri Liama Gallaghera bivšeg frontmena bendova „Oasis“ i „Beady Eye“, koji važi za jednog od najprepoznatljivijih likova u savremenoj britanskoj muzici, brojne fanove na Petrovaradiskoj tvrđavi hitovima „Songbird“ i „I`m outta time“, podsetio je na dane kada je „Oasis“ bio jedan od najpopularnijih bendova.

Program na glavnom stejdžu otvorio je domaći „Obojeni program“ nakog kog je nastupio kod nas sve popularniji škotski alternativni rok bend „Jesus and Mary Chain“, koji je dobrano zagrejao atmosferu u publici.

Već godinama unazad MTS Dance arena privlači sve veći broj posetilaca zbog izuzetno kvalitetnog programa koji je iz godine i godinu sve spektakularniji, pa je i sinoć taj stejdž bio prepun fanova koji su već nadaleko čuvenom Exit energijom doprineli da nastupi na toj bini, koje je otvorio Andrew Mellera, budu pravi spektakli.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar