U trendu

Dokumentarni film o Suzan Bojl

Rekosmo mi da ćemo se vrlo brzo ponovo baviti ovim fenomenom. I, evo nas! Brže nego što smo i sami mislili.
Stižu nove informacije o najpoznatijoj škotskoj domaćici na svetu. Suzan Bojl (Susan Boyle) ne silazi s naslovnih strana i ne prestaje da iznenađuje javnost. Ako je to za nekoga još i dalje iznenađenje.
Nakon rekorda u Velikoj Britaniji u broju prodatih debi albuma u prvoj nedelji (410.000), stižu nove brojke. I to s druge strane okeana. U Sjedinjenim Državama, gde su, opet ponavljamo, prilično hladni prema svemu što dolazi s ove strane, u istom periodu prodato je čak 710.000 kopija. A, šta kažete? I to je samo sedam dana. Preko milion albuma! Još kad se doda i ostatak sveta, pa kad prođe još malo vremena… Madona, Maraja Keri, Rijana, Leona Luis, Lejdi Gaga i ostale mogu na odmor. Tu je fenomenalna Suzan.
Ali, mi bismo ovom prilikom spomenuli još neke stvari. Naime, 13. decembra američka televizijska stanica "TV Guide" emitovala je dokumentarni film o pevačkoj senzaciji iz Škotske. Jednosatni film sadrži njene nastupe, razgovore sa Suzan i njenim prijateljima, kao i saradnicima. Pesme koje su ovom prilikom zabeležene su "Cry Me a River", "Wild Horses" i, naravno, "I Dreamed a Dream", koja ju je i proslavila. Pored toga, govore i neke poznate zvezde, kao i sam Sajmon Kauel (Simon Cowell), koji je i producent filma.
Ali, ni to nije sve. Vlasnica gotovo sigurno najprodavanijeg albuma godine imaće svoju specijalnu emisiju na televiziji "ITV". Jednosatni šou pod nazivom "I Dreamed A Dream – The Susan Boyle Story" sadržaće izvođenje nekih numera, ali Bojlova će imati i svoje specijalne goste. Jesmo li to dobili, u trenucima kada je najavila svoje povlačenje sa scene, i naslednicu legendarne voditeljke Opre Vinfri? Iskreno se nadamo da sve ovo neće ponovo uneti nemir u život Bojlove i da će umeti da se nosi s tolikim publicitetom, na koji sigurno još uvek nije navikla.
Od neugledne prosečne domaćice koja u životu nije čestito ni poljubila muškarca i koja se družila isključivo sa svojim mačkama, preko noći postala je najtraženija ličnost na planeti. E, to se zove ostvarenje sna! Čekamo nove vesti a vi obavezno nabavite album.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.