U trendu

Džej Lo priznala da je imala nervni slom

Kako je lepo biti poznat! Možeš da pričaš o čemu god hoćeš, novinarima će sve biti zanimljivo i objaviće to. Eto, popularna pevačica i glumica Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), o kojoj smo već pisali (pročitajte članak), nedavno je javnosti predstavila karakter svojih blizanaca. Publika je otvorila četvore oči i uši, i sve to bez daha upijala. Tako smo, eto, saznali da su deca popularnog para, iako blizanci, potpuno različitog karaktera. Maks i Ema su rođeni u januaru, isto kad i moj Vule, pa sam ja čitajući ovu vest počeo da primećujem snažan karakter i kod svog deteta. Juri za loptom – voli fudbal. Grize olovku – biće pisac i novinar. Obožava "Sunshine", "Idijote" i "Majke"… Isti otac!
Dženifer je izjavila:
"Maks je isti Mark (Mark Antoni, suprug pevačice, prim. nov.). Ima istu silinu u plućima. Dere se i vrišti baš kao i njegov otac. Veoma je jak, pravi dečak. Ema je suptilna i tiha, ali nipošto se ne smete kačiti s njom (potpuno nalik majci, ponovo prim. nov.)".
Ona je u američkom popularnom TV šouu "Entertainment Tonight" dodala još i to da svakako želi još dece, ali da ne zna kada će se to desiti.
Meni se ipak mnogo više svidelo jedno drugo priznanje ove lepotice. Naime, za poznati veb-sajt "The Daily Beast" Dženifer je izjavila da je pre nekoliko godina doživela nervni slom od previše rada. Godine 2002, snimajući film "Enough", ona se jednostavno prelomila kao grančica.
"To je bilo vreme kada sam previše radila. Bila sam zauzeta muzikom, filmom i mnogim drugim stvarima. Nedostajalo mi je odmora i sna. I desilo se to – nekakva vrsta nervnog sloma. Nisam bila u stanju da se pomerim, da pričam, da radim bilo šta. Ipak, verovala sam da ću sama to sve prebroditi. Mislila sam da sam dovoljno jaka za tako nešto. Nisam želela da idem kod doktora, niti da ljudi primete da imam problem. Ipak, moj telohranitelj je video da je vrag odneo šalu i gotovo na silu me odveo kod doktora. Odmah mi je ponudio pilule, ali sam to odbila jer ne verujem u te stvari. Nikad nisam bila ni kod psihijatra jer ni u to ne verujem previše. Ali sam ga zato poslušala kada mi je rekao da sam preopterećena i da mi je pod hitno potreban san. Otišla sam kući, prespavala vikend i u ponedeljak sam bila kao nova."
Sreća naša!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar