U trendu

Dženifer Lopez odbila veštačku oplodnju

Svedoci smo toga koliko je danas teško sačuvati brak, naročito ako ste javna ličnost. Taj trend kratkih brakova veoma je aktuelan u današnjem svetu. Neretko imamo slučajeve višestrukih neuspelih veza kod mnogih poznatih ljudi. Bilo je čak ekstremnih slučajeva, gde je brak trajao svega nekoliko sati. Poslednji takav primer desio se u početku naizgled savršenom paru – Andželini Žoli i Bredu Pitu. I nije nama žao njih, oni se kasnije vrlo brzo snađu. Deca su, nažalost, ta koja najviše ispaštaju.
Danas pričamo o još jednom poznatom paru, za koji se takođe tvrdilo da se nalaze u krizi. Ona je prelepa pevačica i glumica Dženifer Lopez (Jennifer Lopez), a njen izabranik je pevač Mark Entoni (Marc Anthony). Venčali su se 2004. godine, i kao i sve priče takve vrste, u početku je to bila prava bajka. Godine 2008. dobili su blizance Maksa i Emu, koji su u februaru napunili dve godine. Nedugo posle toga krenule su i priče o krizi, ljubomori, neverstvu, nerazumevanju i nametanju svoga mišljenja. Mi smo ovaj slučaj detaljno pratili kroz našu rubriku, što možete proveriti i u arhivi.
U poslednje vreme bura se stišala. Nema više krupnih reči, što je dobro. Ono što je novo, a što smo nedavno saznali, jeste da poznati par intenzivno radi na povećanju porodice, ali da im to ne polazi od ruke. Zbog toga je 39-godišnja pevačica prilično uznemirena, jer očajnički želi još dece. Međutim, i pored toga, Dženifer nije želela da primi medicinsku pomoć i proba s veštačkom oplodnjom. Ona je izjavila za američki magazin "Elle":
"Kada se govori o porodici, tu sam nekako staromodna. Veoma poštujem tradiciju. U takvoj sredini sam i ja odrastala. Takođe, verujem u Boga i zato ne želim da se petljam s tim stvarima. Odbila sam takvu vrstu pomoći jer duboko u sebi verujem da će sve ići prirodnim putem. Ali, ako se i ne desi, shvatiću to kao božju volju. Sigurna sam da se neću predomisliti".
Vlasnica planetarnog hita "Love Don’t Cost A Thing" nije želela direktno da odgovori da li je njena bračna kriza prošla i da li je uopšte i postojala.
"Znate, ljudi o tome ne žele da govore, ali meni je to jako interesantno. A to je činjenica da je potrebno veoma mnogo rada i požrtvovanja kako bi neka veza opstala. Mnogo više nego u bilo čemu drugom. Mi smo puno toga uložili u naše karijere, ali je bilo potrebno mnogo više rada i ulaganja u našu vezu i brak".
Napominjemo da je Lopezovoj ovo treći brak, tako da, ako neko ima iskustva s tim stvarima, onda je to ona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar