Energičan koncert Enrikea Iglesiasa u Kombank areni

Pop zvezda Enrike Iglesias održao je sinoć koncert u Kombank areni u okviru svoje turneje „Sex and Love“. Fanovi su strpljivo čekali sat vremena koliko je kasnio koncert, a popularni pevač ih je oduševio vrlo energičnim jednoipočasovnim nastupom.

Poznat po tome da mu je komunikacija sa obožavaocima na prvom mestu, Iglesias je tokom koncerta trčao sa jednog kraja bine na drugi, silazio u parter, penjao se uz ogradu tribina, pozdravljao se, grlio i slikao sa fanovima, pozivao ih da skaču, igraju i pevaju sa njim.

„Dobro veče! Kako ste!“, pozdravio je Iglesias publiku na tečnom srpskom jeziku.

„Lepo je vratiti se u Beograd. Utorak je uveče, znam da radite sutra i zato hvala vam što ste došli večeras“, nastavio je na engleskom praćen uzvicima oduševljenja vatrenih obožavateljki, a zatim je nekoliko puta uvežbavao da što bolje izgovori „hvala“ na srpskom jeziku.

Koncert je počeo pesmom „I’am a freak“ sa poslednjeg albuma po kome cela turneja nosi ime, a usledili su „I like how it feels“, „Heart beat“, da bi hitovima „Bailamos“, „Tired of being sorry“, „Hero“, „Takin back my love“, „Tonight“ usijao atmosferu u Areni kojojm su, očekivano, dominirale devojke.

Iglesias je ipak, pored velikog broja obožavateljki, na binu izveo tridesetrogodišnjeg Miloša iz Beograda, koga je prvo ponudio pićem, da bi usput naučio još jednu reč na srpskom – „živeli“, a zatim mu prepustio  mikrofon.

Zajedno su počeli numeru „Stand by me“, da bi onda Iglesias potpuno ustupio mikrofon Milošu koji je refren čuvene pesme posvetio svojoj devojci Sandri.

Miloš je euforično trčao pistom do sredine partera, skakao, pevao, za trenutak se osetio kao muzička zvezda. Publika ga je oduševljeno pratila, a Iglesias je čak mobilnim telefonom snimio deo njihovog zajedničkog nastupa.

Koncert latino zvezde upotpunjen je svetlosnim efektima, pirotehnikom, iz topova su ispaljivane konfete i izlazio dim, veliki baloni su padali sa plafona, a publika nije bila uskraćena ni za emotivne balade poput „Loco“.

U jednom trenutku pojavio se i na drugoj manjoj bini postavljenoj u drugom delu partera, ali bez očekivanog spektakularnog prelaska sa jedne na drugu scenu.

Efektan završetak koncerta bio je uz „Bailando“ i „I Like it“, ujedno i najenergičniji deo koncerta, nakon koga je Iglesias ostao nekoliko minuta da leži na bini, vidno zadovoljan prijemom koji je imao večeras u Beogradu.

„Volim vas“, poručio je slavni Iglesias za kraj i to na srpskom jeziku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.