U trendu

Enrike Iglesias: Beograde, vidimo se na posebnom koncertu

Pop muzičar Enrike Iglesias, koji će održati koncert u Kombank Areni, 10. maja, poslao je pozdrav svojim obožavaocima u Srbiji.

„Zdravo Beograde, ovde Enrike Iglesias, vidimo se 10. maja na veoma posebnom koncertu. Vidimo se tamo!“, poručio je Iglesias u video snimku.

Multitalentovani i višestruko nagrađeni umetnik, Enrike Iglesias, ostvario je zavidne uspehe u svojoj dvadesetogodišnjoj karijeri.

Upisan je u Ginisovu knjigu rekorda sa čak dva priznanja za „Najdužu broj 1. poziciju“ za pesmu „Bailando“, kao i za „Najviše broj 1. hitova“ na „Hot Latin“ listama pesama.

Jedan je od najistaknutijih latino pop umetnika svih vremena sa prodatih preko 137 miliona albuma širom sveta i tri Latino Gremi priznanja.

Njegovi hitovi su više od 70 puta došli do prvih pozicija raznih lista slušanosti i jedini je muški izvođač na svetu koji je čak 13 puta bio na prvom mestu „Billboard Dance“ liste.

Sarađivao je sa svetskim muzičarima i osvojio najprestižnije muzičke nagrade (Grammy, Billboard, American Music).

Oprobao se i u glumačkim vodama gde je sa Selmom Hajek, Antoniom Banderasom i Džonijem Depom glumio u filmu Roberta Rodrigeza „Bilo jednom u Meksiku“, gostovao je u popularnim serijama „Dva i po muškarca“, „Kako sam upoznao vašu majku“, a producirao je i „Of Broadway“ mjuzikl „Four Guys Named Jose and Una Mujer Named Maria“.

Ulaznice za koncert Enrikea Iglesiasa u Kombank areni su u prodaji po cenama od 2.990 dinara za parter, 3.690, 3.900, 4.590, 4.990, 5.990 dinara za sedenje i 5.990 dinara za fan pit.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike