Enrike Iglesijas još nije spreman za ženidbu

Ova vest će definitivno obradovati ženski deo publike, naročito pred skorašnje gostovanje ovog sjajnog pevača i zavodnika u Beogradu. Naime, kradljivac ženskih srca, fatalni Enrike Iglesijas (Enrique Iglesias), nedavno je izjavio da još nije spreman za ženidbu dugogodišnjom devojkom, teniserkom Anom Kurnjikovom. Par se inače zabavlja već osam godina, ali 33-godišnji pevač kaže da još nije dovoljno zreo da se skrasi i osnuje porodicu.
Trenutno jedan od najprodavanijih i najtraženijih muzičara na svetu rekao je za britanski magazin "Hello!":
"Verujem u brak, ali ne mislim da mi je potreban da bih bio srećan. Viđao sam veoma srećne parove koji nisu venčani, a takođe sam viđao i venčane ljude koji su očajni i nesrećni. Nije lako održati vezu zdravom i stabilnom, dovoljno vam je da pogledate koliko samo razvoda ima. Isto vam je i s decom. Biti otac je zaista velika odgovornost, za koju ja trenutno nisam spreman. Možda jednog dana…"
Ali, Enrike je na kraju dodao da je 27-godišnja Ana ipak ljubav njegovog života – za sada.
"Ana je divna, ona je idealna žena. Ona je žena mog života trenutno, i iako ne verujem u večnu ljubav, ponekad se takve stvari događaju."
A vi, drage moje, imate još dovoljno vremena da se spremite. Ovaj lepotan stiže 22. maja u Beogradsku arenu. Lično njegov zahtev je da bude pušteno u prodaju samo 10.000 karata i da sve budu za sedenje, zbog intimnije atmosfere. Cene karata nisu astronomske – 2.500 i 2.600 visoke tribine, 2.700 i 2.900 niske tribine, a parter je 3.200, 4.200 i 4.800 dinara ona mesta najbliža bini. Znači, sve je moguće. Kažu da su Beograđanke jedne od najlepših žena na svetu, pa vi iskoristite to. Enrike će možda malo da zađe u publiku. Vi blistate kao nikad, pogled oči u oči, i bum! Ana Kurnjikova je samo davna prošlost. Zašto da ne?
Iz naše arhive

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.