U trendu

Kelis rodila sina!

Ovim parom smo se zaista dosta bavili u poslednje vreme. Možda i previše, s obzirom na okolnosti. Ovoga puta govorimo o onom najvažnijem. O rađanju novog života. A njih dvoje sad mogu da povade oči jedno drugom, ako žele, daleko im lepa kuća.
Naravno, pogodili ste, pričamo o R’n’B pevačici Kelis i reperu Nazu (Nas). Par je trenutno usred brakorazvodne parnice, pokrenute u aprilu zbog "nepremostivih razlika". A sve je bilo kao u bajci dok ona nije zatrudnela. Ljubav je cvetala, golupčići su gukali i radovali se skorom rođenju svoga sina. Čak su i fanove angažovali za potrebe pronalaženja adekvatnog imena za dete. I nas su prevarili. Radovali smo se zajedno sa njima, a ja sam, eto, dao i svoj predlog imena – Wolf. Ma, nije se članak još ni ohladio, a već su usledile nove vesti da se par razvodi. Strašno. Dođavola s tim "nepremostivim razlikama"! Šta će biti s detetom?
Posle toga usledili su novi problemi, oko visine alimentacije. Da nije tužno, bilo bi smešno. Čoveku koji mesečno izdvaja, kako sam kaže, samo na svoju garderobu i do 20.000 dolara bilo je mnogo da isto toliko novca odvoji za svoje dete. On tvrdi da nije toliko bogat i širokogrudo nudi 5.000 dolara mesečno. Ta agonija je trenutno u toku, a "nepremostive razlike" prekinuo je, bar nakratko, najviši čin u životu svakog čoveka. Svrha postojanja, razlog življenja. Kelis je, kako smo i najavili, rodila sina 21. jula, živog, zdravog i pravog. Za ime me nisu poslušali, ali ne ljutim se. Par se dogovorio da to bude Najt (Knight). Zanimljivo je tumačenje imena s ove naše strane. Naime, dve reči potpuno različitog značenja, na engleskom se izgovaraju gotovo isto, a razlika u pisanju je samo u prvom slovu ‘K’. Jedno znači Vitez (Knight), a drugo Noć (Night). Nemojte mi zameriti, ali ja već vidim malo bepče u zagrljaju majke, koje je mnogo više crno kao Noć, negoli strašno i hrabro kao Vitez. No, dobro.
Naz je proslavio rođenje sina, što se može videti i na sajtu "YouTube". On je te večeri imao nastup u Njujorku i tom prilikom je objavio radosnu vest i uz podignutu čašu šampanjca uzviknuo:
"Moj sin je danas rođen, zato kličite svi mom Vitezu!"
Posle nastupa, on je pokušao da uđe u bolnicu i vidi sina, ali je odbijen uz obrazloženje da je majka previše iscrpljena. Samo da sada ne počnu prepucavanja između bivših supružnika. Ona se gotovo uvek i neizostavno lome upravo na deci. Srećno, mali Viteže (ili Noći), i živ nam ti bio i zdrav sto godina!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.