Kelis uz pomoć fanova bira ime deteta

Već ste upoznali u nekoliko navrata moje stručne konsultante i saradnike Vanju i Vuleta. Vanja voli Mariju Šerifović, Anu Nikolić, Tošeta, "Gobline", "357", "KUD Idijote", Rijanu, "The Black Eyed Peas"… Da ne nabrajam, zaista je širok spektar interesovanja. Vule još uvek ispituje svoj muzički ukus. Znam da voli Vladu i Gileta, Laku, Severinu, i on "The Black Eyed Peas", ljubi ga tata… Čak je i dobar deo jednog članka sam napisao sedeći meni u krilu. A rođen je tek 15. januara prošle godine. Toga dana desilo se zaista veliko slavlje u kraju, koje se još prepričava. Muzika do zore, veselje, baklje i vatromet, sve kako valja i trebuje. S obzirom na to da nismo bili sigurni za ime, meni je sinula jedna ideja. Uzeo sam jednu kutijicu i zamolio sve prisutne da unutra ubace ceduljicu sa svojim predlozima. Kasnije smo odabrali finaliste i onda je bebac zvanično postao Vuk (hvala kumu Saletu).
Zašto ja sve ovo vama pričam? Evo zašto. Nedavno je na tu istu ideju došla i čuvena američka R&B zvezda Kelis. Doduše, verujem da će ona imati nešto malo više predloga od mene, s obzirom na to da je zamolila svoje fanove da joj pomognu u pronalaženju bebinog imena. Možda će joj biti potrebne dve kutijice. Da podsetimo, Kelis je odnedavno u braku s reperom Nazom (Nas), a trenutno je u drugom stanju. Njen novopečeni suprug, koji iz prethodne veze već ima 15-godišnju ćerku Destini (čovek nije gubio vreme, s obzirom na to da mu je tek 35 godina), kaže da se Kelis oseća odlično i da jedva čeka da postane majka. Što se tiče imena, on je izjavio:
"Imamo nekoliko mogućnosti. Zaista je teško odabrati. Razmišljamo se da na internetu objavimo konkurs tipa ‘Izaberite njegovo ime’, i da nam fanovi pomognu."
Nadamo se da ultrazvuk nije pogrešio, jer bi onda ceo posao bio uzaludan.
Vlasnica hita "Milkshake" potvrdila je celu priču. Dodala je još da želi "gomilu" dece, ali da je brine, kao i uostalom sve žene u njenom položaju, da li će uspeti da povrati staru liniju. Linija dođe i prođe, a deca ostaju, njih nije nikad dosta. Stoga, samo napred. A ja, pre objavljivanja konkursa, ovim putem simpatičnom paru šaljem svoj predlog imena – Wolf. Očekivano, zar ne? Nek je sa srećom!

Napišite komentar