Lejdi Gaga se vratila bivšem dečku

Nikako da se naviknem na svetske trendove i najzad shvatim zbog čega su svi poludeli za ovom pevačicom. Ne mislim da smo njenom pojavom dobili nešto novo, pesmice su joj u redu, ali ništa više od toga, nije ni preterano lepa, niti zgodna. I što se glasa tiče, i tu je daleko iza takvih imena kao što su, recimo, Maraja, Ejmi, Ališa ili Anastazija. Ono što mi možda najviše smeta jeste to što je već upoređuju s Madonom. Bogami će morati da prođe još godina i godina, da ne kažem decenija, ako želi da joj se i približi. Pročitao sam jedan tekst da je Madona jako ljuta na Gagu, zbog najnovijeg spota za pesmu "Alejandro", koji je po mnogima samo bleda kopija Madoninog spota "Vogue". Gotovo da bih se složio s tim mišljenjem. S druge strane, sve zvanične Madonine izjave idu u tom smeru da se ona divi Gagi i da je izuzetno uvažava i poštuje. E, to je kraljica.
Ipak, jedno joj se ne može osporiti. Svaka druga vest na Internetu ili nekom drugom mediju tiče se Lejdi Gage (Lady Gaga), tako da mi, hteli ne hteli, u ovim vrelim letnjim danima i u nedostatku dobrih koncerata moramo da pišemo o njoj. Već znamo da na tom famoznom Fejsbuku ima ubedljivo najviše prijatelja, bezmalo deset miliona. U tom utrkivanju javio se čak i frontmen legendarnih "Sex Pistols"-a, Džon Lajdon (John Lydon), nazvavši je čudesnom. Možda bi to pre tridesetak godina imalo svoju težinu, ali nakon mlakog nastupa onomad na Egzitu, znamo da to govori samo jedan napaljeni dekica. Znamo i da se nedavno na jednom koncertu u Novom Zelandu tri puta onesvestila na bini od premora. Ipak, Gaga je odradila nastup jer bi, kako sama reče, pre umrla na sceni nego otišla s nje. Čestitke na karakteru. Znamo i da je njen spot za pesmu "Bad Romance" na YouTube-u bio najgledaniji donedavno sa 245,5 miliona pregleda, a onda ju je pretekao 16-godišnji tinejdžer Džastin Biber (Justin Bieber), čiji je spot za pesmicu "Baby" pogledan neverovatnih 245,7 miliona puta.
Poslednje što smo saznali zapravo je i glavna tema ovog članka. Priča ponovo nema veze s muzikom, ali je jako zanimljiva. Naime, Gaga se nedavno pomirila s bivšim dečkom Lukom Karlom (Luc Carl). Oni su bili u vezi pre nekoliko godina, dok Gaga još nije postala poznata, a Luk je zapravo konobar iz njenog omiljenog restorana. Njeni prijatelji tvrde da je prvi album u potpunosti bio posvećen njihovoj vezi. Takođe, najnovija pesma – "You and I", govori o ponovnom uspostavljanju romanse. Ovome je prethodio raskid jednogodišnje veze s Metjuom Vilijamsom (Matthew Williams). Najzanimljivije u celoj ovoj priči jeste upravo Metjuova tvrdnja da je lično on uložio tri miliona dolara u Gagin uspeh. Revolt ili opravdana jadikovka, tek možda je ovo i odgovor na pitanje otkud toliko slave preko noći.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.