U trendu

Lili Alen se verila?

Nastavljamo seriju lepih vesti. Ubeđen sam da je najviši čin jedne ljubavi upravo veridba, a zatim i venčanje. Naravno, ukoliko iza svega toga ne stoji neki drugi interes. Ali o tome ovoga puta ne želimo da pričamo.
Tema današnjeg članka je popularna pevačica Lili Alen (Lily Allen). Mi smo je spominjali ranije, i kao počasnu gošću dragog nam Egzita, ali i najavljujući njenu nameru da se povuče iz muzičke industrije, zbog poplave piraterije na Internetu. Naravno, iskreno se nadamo da do toga neće doći, jer njena dosadašnja dva albuma govore da se radi o izuzetnom talentu i pravom dragulju svetske muzičke scene. Zasad je potvrđeno to da je Lili zapravo na dvogodišnjoj pauzi što se muzike tiče, zbog toga što želi da se više posveti modi.
Ovoga puta govorimo o mnogo lepšim stvarima. Naime, pojavila se vest da je Lili Rouz Beatris Alen veoma zaljubljena i da se nedavno i verila. Izabranik njenog srca je Sem Kuper (Sam Cooper), bogati građevinac i preduzimač. Par je nedavno viđen u luksuznom londonskom restoranu "Quo Vadis" za ručkom, a tom prilikom pevačica je imala na ruci prsten za koji se pretpostavlja da je verenički. Britanski "Daily Star" tvrdi da su bili srećni i veoma dobro raspoloženi sve do trenutka kada je Lili primetila fotoreportere i njihove kamere. Nakon toga se prilično unervozila i osmeh s lica je nestao. Naročito je bila primetna njena želja da je ne uslikaju s prstenom. Naravno, oglasio se i portparol Alenove, koji je demantovao da je ona verena rečima da je taj prsten samo deo njenog novog imidža.
Inače, 24-godišnja pevačica i Sem se zabavljaju od prošlog leta. Zbog prirode posla nisu se često viđali, pa je ona upravo zbog toga rešila da ode na mini-odmor kako bi provodili više vremena zajedno. Razlog zbog kojeg je ova veridba ostala tajnovita jeste i to, navode mediji, što je gospodin Kuper čak dvadeset godina stariji od svoje izabranice, i to im predstavlja malu nelagodnost. Ipak, svi znamo da, kad je prava ljubav u pitanju, nikakve granice ne postoje. Pratimo situaciju i želimo sjajnoj Lili puno sreće u životu. A ako je Sem onaj pravi, nema potrebe tu bilo šta kriti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.