U trendu

Novi album Džej Lo

Od trenutka kada se pojavila na muzičkoj sceni, glumica, plesačica i pevačica Dženifer Lopez ne izbija iz trač rubrika zahvaljujući burnom ljubavnom životu. Kako kaže, svi njeni dosadašnji albumi govorili su o ljubavi, o različitim fazama u ljubavi. Ipak, ovaj album je prekretnica. Govori o svemu onome kroz šta je prošla poslednjih nekoliko godina i kako je zahvaljujući tome postala jača, hrabrija.
„Brave“ (Hrabra) je naziv njenog novog albuma, koji se pojavio u prodavnicama 9. oktobra. Na albumu se nalazi 12 pesama, plus bonus numera, verzija singl pesme „Do It Well“, na kojoj gostuje Ludakris. Za sve Dženiferine fanove novi CD je prava stvar. Pesme su u prepoznatljivom stilu, mešavina latino i r’n’b zvuka, mada je noviji muzički pravac ipak preuzeo primat. Prvih pet pesama tipičan su primer modernog r’n’b-a, dok se na drugoj polovini albuma nalaze i dve balade i nekoliko klasičnih pop pesama. Pevačica priznaje da njene pesme nikada nisu bile potpuno autobiografske, ali da na neki način oslikavaju sve ono kroz šta ona prolazi u tom trenutku.
U ovom trenutku Dženi „prolazi“ zajedničku turneju sa suprugom i kolegom pevačem, Markom Antonijem, s kojim je u braku od 2004. Na pitanje kako se s mužem slaže profesionalno, kaže: „Kada radimo, isti smo kao i svi umetnici, oboje imamo čvrste stavove – navikli smo da budemo gazde u svom svetu. Definitivno postoje razlike među nama, ali čini mi se da nam ovo oboma prija jer se međusobno uvažavamo. Dešava mi se da se zapitam: ‘Zašto li je to rekao?’, a onda ipak odem kod njega i priznam mu da je bio u pravu.“
Pošto je ona navikla da bude gazda u svom svetu, i organizatori koncerata su navikli da od nje dobijaju neke neverovatne zahteve. Dženifer, međutim, tvrdi da ti zahtevi nisu poticali od nje, nego od njenog bivšeg menadžera. Loš glas je prati i dan-danas, ali nju to ne brine, odavno je prestala da se uzbuđuje zbog javnih govorkanja. Pored toga, svi oni koji su sarađivali s njom tokom godina znaju da ona nije takva. „Shvatila sam da se sve danas napisano već sutra zaboravi, osim ako je neko učinio nešto zaista loše. Ja, hvala Bogu, nikada nisam učinila tako nešto, niti to planiram.“ Tako govori Džej Lo.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (5)