U trendu

Novi album Selin Dion

Novi studijski album Selin Dion „Encore Un Soir” izlazi krajem narednog meseca, tačnije 26. avgusta, dok je ovih dana promovisan istoimeni singl koji najavljuje izdanje. Kompozitor prve promovisane numere je Žan Žak Goldman, i ta saradnja dive raskošnog glasa i Goldmana bila je davnašnja želja pokojnog supruga pevačice.

Tokom dugogodišnje karijere Selin je objavljivala albume na engleskom jeziku ali i maternjem francuskom, na kome će biti i ovaj album. Svetski mediji prenose dugačku listu saradnika sa kojima je pevačica radila na prvom izdanju nakon porodične tragedije s početka godine, kada je preminuo suprug Rene.

Jednu numeru zajednički su napisali legendarni Frensis Kabrel i Serž Lam, a kao autor potpisuje se i Žak Veneruso, njen dobar prijatelj i saradnik odranije i čije su numere poput „Je ne vous oublie pas” i „Parler à mon père”.

Pevačica je inače na svetskoj turneji koja obuhvata 28 gradova. Koliko vlada interesovanje za njene nastupe možda najbolje ilustruje podatak da je samo u Parizu imala devet rasprodatih koncerata koje je ukupno videlo 110.000 fanova.

(R. S., Politika)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar