U trendu

Novi album Tejlor Svift

Posle kratke pauze vraćamo se priči o novim ostvarenjima. Sledeća u nizu je mlada pevačica Tejlor Svift (Taylor Swift), koja je za vrlo kratko vreme stigla do samog vrha. Ova američka kantri pop pevačica završila je novi album. Treće po redu studijsko ostvarenje pod nazivom "Speak Now" stiže u prodavnice 25. oktobra. Album sadrži četrnaest novih pesama, a prvi promotivni singl moći ćemo da čujemo već 16. avgusta. Radi se o numeri "Mine", koja priča o dečacima i njenoj tendenciji da pobegne od ljubavi. Kako sama kaže, Sviftova ni ovoga puta nije odustala od svojih najzanimljivijih tema, a to su ‘dečaci i ljubav’. Ipak, ona smatra da je sada otišla korak dalje i da će se osetiti da je sazrela kao osoba. Nedavno je izjavila da će ovo biti konceptualni album i da se u svakoj pesmi nalazi drugačija ispovest, i to svaki put za različitu osobu.
"Ovoga puta nisam želela da prolivam suze po gitari dok stvaram pesme. U životu srećete puno ljudi i često niste u prilici da svima kažete baš ono što želite. Ovaj album je prilika da baš to uradim. Pesma po pesma, svaka donosi drugačiju ispovest različitim osobama."
Podsećamo, 20-godišnja Tejlor svoj prvi album, nazvan prosto njenim imenom, objavila je već s nepunih sedamnaest godina. Ipak, svetsku slavu stekla je ostvarenjem "Fearless" iz 2008. Ovaj album je na Bilbordovoj listi 200 proveo celih jedanaest nedelja na vrhu. Od 2000. naovamo nikom drugom to nije uspelo. Pored toga, ovo izdanje donelo joj je i čak četiri Gremi nagrade. I mnogi drugi su je proglašavali izvođačem godine, kao i njen album. U januaru ove godine Tejlor Svift zvanično postaje najprodavaniji izvođač digitalnim putem u muzičkoj istoriji, s prodatih ukupno 24,3 miliona digitalnih zapisa pesama širom sveta. Inače, zvanična prodaja albuma do sada je premašila deset miliona. I to sve za samo dvadeset godina života. Sve čestitke.
Do pojavljivanja promotivnog singla vi možete posetiti zvaničan sajt ove zaista fenomenalne umetnice i tako saznati sve što vas zanima.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.