U trendu

Novi Ludakrisov album hit u Americi

Sledi pet minuta uživanja za sve ljubitelje hiphopa. A ako ste već nabavili novi Ludakrisov (Ludacris) album, onda i duže. Dakle, novo ostvarenje ovog popularnog američkog repera, pod nazivom "Battle of the Sexes", odmah po objavljivanju postalo je pravi hit u Americi. A siguran sam i kod nas.
Podsećamo, ovaj, sedmi po redu studijski album, pojavio se u martu ove godine i već nakon prve nedelje debitovao na mestu broj jedan Bilbordove liste, zahvaljujući prodaji od 137.000 kopija u tom periodu. Recimo da je iza sebe ostavio englesku atrakciju, virtuelnu grupu "Gorillaz", i na tim prostorima uvek popularnu kantri grupu "Lady Antebellum". Inače, ovo je već treći Ludakrisov album koji debituje na prvom mestu. Druge nedelje je pao na treće mesto, a treće na šesto. Sve u svemu, dosadašnja prodaja dostiže gotovo pola miliona kopija.
Reč-dve o autoru, kao i o samom izdanju. Pravo ime ovog repera je Kristofer Brajan Bridžis (Christopher Brian Bridges), a rođen je 11. septembra 1977. godine. Svojih prethodnih šest albuma prodao je u 17 miliona kopija samo u Americi, a širom sveta ukupno 24 miliona. U svojoj kolekciji poseduje prestižne nagrade "Screen Actors Guild", "Critic’s Choice", MTV nagradu i Gremi. Na hiphop scenu je ušao 2000. albumom "Back for the First Time", da bi usledila sledeća ostvarenja: "Word of Mouf" (2001), "Chicken-n-Beer" (2003), "The Red Light District" (2004), "Release Therapy" (2006), "Theater of the Mind" (2008) i na kraju već spominjano ovogodišnje izdanje – "Battle of the Sexes". Pored toga, pojavljivao se i glumio u bezmalo dvadeset filmova, što na velikom platnu, što na televiziji. Dakle, bio je jako vredan prethodne decenije.
Novi album donosi petnaest novih pesama, u kojima je Ludakris sarađivao s mnogim poznatim imenima iz tog sveta, kao što su Lil Scrappy, Shawnna, Flo Rida, Ne-Yo, Nicki Minaj, Lil’ Kim, Lil Fate i drugi. Do sada su sa ovog ostvarenja skinuta četiri singla, a prvi od njih je "How Low", koji je, recimo i to, do sada prodat u više od milion i šeststo hiljada kopija.
Zaključak je da su ljubitelji ove vrste muzike dobili pravi specijalitet u vidu novog albuma sjajnog Ludakrisa, "Battle of the Sexes". Siguran sam da je većina već nabavila ovo ostvarenje, a oni koji nisu još imaju vremena za to.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.