U trendu

Novi muzički kanal se sprema da uništi MTV

Grupa veterana TV i muzičke industrije je za Novu godinu lansirala novi kanal pod imenom Studio M, a za konačni cilj su sebi zacrtali da sruše dugogodišnju dominaciju MTV-ja.

Studio M publiku mami pomoću zanimljivih voditelja i gostiju, te širom ponudom od one koja postoji na MTV, VH1 i M2, a dugoročni cilj im je da pokriju 90% teritorije SAD. Programska šema će se sastojati od emisija deskriptivnih naziva poput “Studio M Country”, “Studio M Hitz”, “Studio M Countdown”, “Studio M Urban Jams”…

Emitovanje programa je započeto 1. januara 2001, i prve emisije su bile talk-show Ketlin MekKlelan (Kathleen McClellan) “Pillow Talk”, “Live Wire”, u kojem su Džim Li (Jim Lee) i Shabazze ispunjavali muzičke želje i “Wrestle Rock”, emisije u kojoj su bili kombinovani blokovi sa rock’n’roll-om i kečerima.

Predsednik kompanije Maks Keler (Max Keller) kaže da novu mrežu finansijski podupiru francuski medijski gigant Thompson Multimedia i dobavljač Internet usluga PSINet, a razgovori se vode i sa većim studijima u Americi, kao što je Time Warner, kao i sa partnerima iz Azije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar