U trendu

Novi Rijanin album

Ponovo pričamo o Rijani. Posle gomile tekstova koji nisu imali baš mnogo veze s muzikom, a kojih je prepuna naša arhiva, najzad govorimo o pravim stvarima. Nema više španskih serija o bankrotu, ljubavi, mržnji, batinama, suđenjima, presudama, noćnim provodima… Samo muzika.
Lepotica s Barbadosa, popularna Rijana (Rihanna), ima spreman novi album. Četvrto po redu studijsko ostvarenje pod nazivom "Rated R", pojaviće se u prodaji 23. novembra. Prvi promotivni singl – "Russian Roulette", čiji su autori sama Rijana i reper Ne-Yo, već se pojavio 20. oktobra. On se, naime, bitno razlikuje od onoga na šta smo do sada navikli kada je ova pevačica u pitanju. Jedan od producenata, Čak Harmoni (Chuck Harmony), tvrdi da je zvuk mnogo tvrđi i da će se mnogi iznenaditi. On je za "MTV News" rekao:
"Nije važno šta ljudi misle o ovoj pesmi. Novi album će dokazati da je Rijana sasvim sazrela kao pevačica. Ona je zapravo Madona svoje generacije. Prvi singl jeste malo mračniji od prethodnih, ali se sve pesme sa CD-a savršeno uklapaju jedna s drugom. Rijana je definitivno postala pop ikona."
Krupne reči. Vreme će pokazati koliko je Harmoni bio vidovit. Sama promocija prvog singla "Russian Roulette" već je dovoljno intrigantna. Naime, 21-godišnja pevačica se za naslovnu stranu singla slikala u toplesu obmotana bodljikavom žicom. Pozadina je mračna, što uz specijalnu šminku daje posebnu težinu celoj stvari.
Rijana je u svojoj dosadašnjoj relativno kratkoj karijeri postigla neverovatan uspeh. Naime, prva tri albuma u prethodne četiri godine dostigla su prodaju od čak 12 miliona kopija širom sveta. Naravno, ni nagrade je nisu zaobišle. Album "Rated R" svakako je novi veliki iskorak u karijeri ove sjajne pevačice. Nema sumnje da će nastaviti tamo gde je stala s prethodnim albumom – "Good Girl Gone Bad" od pre dve godine. Posle svih nesreća koje su joj se izdešavale u poslednje vreme, svakako je zaslužila i da najzad uživa u svom uspehu. A on će sigurno doći i s novim albumom. A i na ljubavnom planu se nešto šuška, ali o tome drugom prilikom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.