Novi Rijanini spotovi

Taman kad su milioni njenih obožavateljki širom sveta (a bogami i neke estradne zvezde) rešili da iskopiraju njenu frizuru, Rijana je odlučila da je promeni. Nova vatrenocrvena i još kraća kosa ponovo će naterati mnoge muškarce na uzdahe, a mnoge devojke na promenu frizure. Premijeru novog izgleda videli su početkom meseca posetioci čuvenog festivala "Rock in Rio Madrid". Oko 85.000 ljudi uživalo je u provokativnom ali i fenomenalnom nastupu lepotice s Barbadosa koji je obilovao hitovima, a završen je jednim od njenih najvećih, pesmom "Umbrella".
Ono što je zapravo glavna tema naše današnje priče jesu novi spotovi ove popularne pevačice. Rijana je zaista bila vredna kada je u pitanju promocija najnovijeg više nego uspešnog ostvarenja "Rated R". Nedavno smo imali prilike da pogledamo premijerno spot za pesmu "Rockstar 101". Sjajna pesma i još bolji spot, koji je urađen u crno-beloj tehnici a u kome se pojavljuje i bivši gitarista grupe "Guns N’ Roses" – popularni Sleš. Samo nekoliko dana nakon toga usledilo je novo prijatno iznenađenje za sve. Novi, peti po redu singl s jednog od najtraženijih albuma prethodne, ali i ove godine, pod nazivom "Te Amo". I, naravno, spot za njega. I to kakav!
U ovoj video priči prepunoj strasti i erotike pojavljuje se i poznati model Leticija Kasta (Laetitia Casta). Akcenat je upravo na razmenjivanju nežnosti, zagrljaja, pa čak i poljubaca između ove dve lepotice. Reklo bi se, najlepši san za svačije oči. Spot je sniman tokom aprila u Parizu, a u njemu se još mogu videti i scene koje na najbolji način prikazuju sve lepote grada ljubavi, kao i cele Francuske. Režirao ga je Entoni Mendler (Anthony Mandler), koji je izjavio da je zaista ponosan na ono što su uradili. A kako i ne bi bio? Inače, Rijana je s njim u prošlosti često sarađivala, između ostalog, i u spotovima za pesme "Russian Roulette" i "Disturbia".
Rijana i dalje, kao što smo se i sami uverili, vredno radi i uvek ide samo napred. Vi u međuvremenu, ako još niste, obavezno pogledajte nove spotove, a ako vas još nešto interesuje o ovoj neverovatnoj pevačici, posetite njen zvanični sajt i informišite se o svemu.
Više informacija

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.