U trendu

„Orthodox Celts“ 18. put slave Dan svetog Patrika

Za ovu najavu komotno smo mogli da iskoristimo članak iz prethodne godine, sa sve naslovom. Svake godine je u neku ruku isto, a opet neponovljivo. I ovaj događaj ćemo prepričavati narednih 365 dana, sve do novog susreta. S tim da ovoga puta ima jedna "kvačica". A to je punoletstvo.
Dakle, grupa "Orthodox Celts" proslaviće i ove godine Dan svetog Patrika zajedno sa svojim prijateljima i fanovima. Mesto je isto kao i prethodni put, a to je Dom omladine, popularna sala Amerikana. Datum smo svi davno naučili – 17. mart. Početak koncerta najavljen je za 21 sat. Organizator ovog spektakla je, pored domaćina, i Beogradska kulturna mreža. Oni su se, zajedno s bendom potrudili da svaki kupac karte pri ulasku dobije i poklon majicu grupe "Orthodox Celts". Inače, cena ulaznice je 980 dinara, a može se kupiti na samoj blagajni Doma omladine i preko interneta (poručite karte ovde!)
Biće ovo osamnaesto po redu tradicionalno druženje s Acom Seltikom i ekipom. Bez sumnje važe za jedan od najboljih živih bendova na ovim prostorima. Dovoljno je da samo jednom posetite njihovu samostalnu svirku i odmah postajete deo začaranog kruga. Za naredne prilike ne treba vam reklama niti poziv. Jednostavno, omađijani dolazite sami. Frontmen grupe kaže da smo svi zajedno zaslužili ovo punoletstvo. Aca tvrdi da će na koncertu, pored pesama koje ljudi očekuju da čuju, biti i neka iznenađenja, to jest pojedine stare stvari koje dugo nisu bile na repertoaru. Biće to prilika da čujemo i jednu novu pesmu, koja bi trebalo da bude putokaz ka novom albumu. I dok čekamo naslednika albuma "One, Two 5" iz 2007, vreme je da se pripremimo za novo druženje i ovu veliku proslavu. U međuvremenu, pročešljajte malo našu arhivu i prisetite se kako je sve to izgledalo ranijih godina.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.