U trendu

„Pearl Jam“ u junu i julu na festivalima u Evropi!

Ne bih da se ponavljam s pričom koliko mi znači ovaj bend. To ćete sami zaključiti ako pročitate bilo koji članak o njima u našoj arhivi. Ali bih svakako ponovio istu molbu organizatorima Egzita kao i prošle godine. Dovedite "Pearl Jam", molim vas! Inače, na zvaničnom sajtu jednog od dvanaest najboljih svetskih festivala, uostalom, kao i svake godine do sada, možete dati svoj glas na listi želja potencijalnih učesnika. Moram priznati da na ponuđenom podužem spisku fantastičnih izvođača nije lako izabrati samo jednog kandidata. Pogađate kome je otišao moj "klik" mišem… Iskoristite i vi svoje pravo i dajte svoj predlog. Znamo da se do sada, gotovo neizostavno, želja publike poklapala sa željama i mogućnostima organizatora.
Kad smo već kod Egzita, da kažemo još nekoliko reči. Komplet karata po promotivnoj ceni od 3.990 dinara razgrabili su za tili čas oni kojima je to bilo omogućeno, a to su samo registrovani fanovi. Ni sledeća cena od 4.990, koja je stupila na snagu 7. decembra, nije se dugo zadržala. Trenutno je aktuelna cena od 6.490 dinara, ali ni to nije mnogo, s obzirom na to da će nakon toga komplet zvanično koštati 10.990. Stoga, znate dobro šta vam je činiti.
Da se mi vratimo na jedne od pokretača tog famoznog granč pokreta, čuveni "Pearl Jam". Ovih dana na svom zvaničnom sajtu objavili su da će nastupati na nekoliko evropskih festivala tokom juna i jula 2010. Da vas ne držim dugo u neizvesnosti, odmah ću vam reći da se nigde ne pominje Egzit. Za sada… Ono što je već potvrđeno jesu sledeći nastupi: 22. jun – Dablin, 23. jun – Belfast, 25. jun – London i 30. jun – Berlin. U julu, za sada je poznato pet datuma, a to su 1. (Poljska), 3. (Francuska), 4. (Belgija), 9. (Španija) i 10. (Portugal). A Egzit je od 8. do 11. jula. Grupa je naznačila da se se u Portugalu završava njihovo evropsko gostovanje. Znači, u opticaju je još 8. Deluje izvodljivo, zar ne? Jesu Španija i Portugal daleko, ali nisu na kraj sveta. Ako ste poklonik ovog benda, otiđite u međuvremenu na njihov zvanični sajt. Možda će u periodu do objavljivanja ovog članka i popuniti neke praznine u svojoj turneji. Pa da se zajedno radujemo…

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.