Počinje prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance

Prodaja ulaznica za Exit i Sea Dance festivale, koji zajedno čine jedinstveno festivalsko letovanje pod nazivom „Exit Avantura“, počinje danas u podne, najavili su organizatori.

Ulaznice za Exit festival biće dostupne po ceni od 5.490 dinara što predstavlja uštedu od čak 70 posto u odnosu na finalnu cenu Exit Avanture, a broj ulaznica po ovoj ceni je ograničen.

Tokom trajanja ove praznične akcije, svi kupci ulaznice za Exit na poklon dobiće i ulaznicu za Sea Dance festival.

Najbrži fanovi, koji se u petak, 4. decembra, u podne budu ulogovali na www.gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri četvorodnevne ulaznice po prvoj i najboljoj ceni.

Budući da se svake godine na Gigs Tix blagajni u Pariskom magazinu u Novom Sadu stvori red za kupovinu ulaznica, najvatrenije ljubitelje festivala koji dođu u Pariski magazin u petak prepodne, pored prazničnih cena očekuje i žurka uz Exit Magic iznenađenja.

Ulaznice po najpovoljnijim cenama se svake godine rasprodaju za svega par sati, nakon čega cena ulaznice bude viša.

Oni koji kupe u decembru ulaznice za Exit, pored velikih ušteda, automatski postaju članovi Exit Trajba, zajednice fanova koji imaju posebne pogodnosti, od mogućnosti kupovine najpovoljnijih ulaznica za festival tokom dužeg perioda u odnosu na ostale, preko besplatnih ili ulaznica sa popustom za događaje u organizaciji Exit festivala, pa sve do iznenađenja na samom festivalu pripremljenih samo za Exit Trajb članove.

Exit festival biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, nakon čega se Exit Avantura nastavlja na plaži Jaz pored Budve u Crnoj Gori, na trećem po redu Sea Dance festivalu od 14. do 16. jula.

Prvi potvrđeni izvođači biće objavljeni uskoro, a ljubitelji festivala mogu da očekuju neka od najaktuelnijih imena svetske muzičke scene u kombinaciji sa proverenim izvođačima iz najrazličitijih žanrova po čemu je Exit i poznat na svetskoj festivalskoj sceni.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike