U trendu

Rijana trudna?!

Eto šta može da se desi kad se ne brine o zdravlju. Skidaju se tamo, izlaze na binu golih leđa i stomaka, posle sede na ‘ladnom betonu i odmah nastanu problemi. Ili se ipak radi o nečem drugom…
Naravno, pričamo o mlađanoj Rijani. Reklo bi se da više nije tajna da je u vezi s reperom Krisom Braunom, iako se oboje i dalje trude da to opovrgnu rečima da su oni samo jako dobri prijatelji. O tome smo već pisali (pročitajte članak), kao i o eventualnom bankrotu popularne 20-godišnje lepotice s Barbadosa. Trenutno su zajedno na njenoj turneji po Austaliji. E, o tome bismo rekli nekoliko reči. Nedavno su se pojavile nove glasine. Jako me interesuje da li ste vi nešto čuli o tome? Naime, o čemu se radi? Na netu su se uveliko pojavile informacije da su se njih dvoje tajno venčali i da je čak Rijana trudna! Da, dragi moji, trudna!
Ove tvrdnje dodatno podgreva nedavni događaj. U četvrtak, 6. novembra, u "Acer" areni u Sidneju Rijana je imala nastup u sklopu svoje turneje. U toku izvođenja svoje najpoznatije pesme, "Umbrella", ona se u nekoliko navrata uhvatila za svoj stomak i u jednom trenutku iznenada otrčala s bine u bekstejdž. Njen dečko, Kris Braun, morao je da pesmu otpeva sam do kraja. Ljudi oko Rijane pokušali su kasnije da umire situaciju. Zvanično su objavili da je dan bio veoma topao, kao i sama noć u Sidneju, i da je pevačici bilo vruće i da je dehidrirala. Mi im, naravno, verujemo (he, he). A gde ima dima, ima i vatre! Svakako, vrlo brzo će se doznati ko je bio u pravu, ali ako je istina da je Rijana trudna i da će postati majka, pa to je sjajna vest! Siguran sam da će imati punu podršku svojih fanova, a s obzirom na njene godine, i karijera će je čekati. Nek je sa srećom!
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)