U trendu

Riki Martin priznao da je homoseksualac

Postoje vesti koje vas iznenade. Postoje vesti koje vas nasmeju. Postoje vesti koje vas rastuže. Postoje vesti koje vas šokiraju… A postoje i one koje vam sve ovo urade odjednom. Neću reći da je ovo jedna od tih.
Lično mislim da je čovek ovo uradio isključivo iz razloga da se odbrani od mnogobrojnih obožavateljki. Ili ne… U svakom slučaju, veliki Riki Martin (Ricky Martin) priznao je da je homoseksualac i da se ponosi time. Nakon godina i godina skrivanja svog privatnog života i spekulacija, ova pop zvezda rešila je da otvori dušu. Naime, 38-godišnji Riki objavio je na svom zvaničnom sajtu da je gej i da je trebalo i ranije da se o tome izjasni. Cela priča se zapravo poklopila s početkom pisanja memoara popularnog pevača.
"Ponosan sam i srećan što sam homoseksualac. Trebalo je da to kažem pre pet ili deset godina, ali govorim sada. Danas je taj dan, ovo je moje vreme, moj momenat. Sve ove godine ćutanja i zatvaranja u sebe učinile su me jačim. Istina mi je dala snagu da pronađem emocije za koje nisam ni znao da su u meni. Šta će se desiti dalje? To sada zaista nije važno. Mogu samo da se fokusiram na ono što se sada događa. A reč ‘sreća’ najzad je od danas dobila pravo značenje u mom životu. Svaka napisana reč mi je pomogla da skinem teret s ramena i nađem unutrašnji mir. To je vitalni deo moje evolucije".
Iz ovoga se zaista može zaključiti koliko je vlasnik planetarnog hita "Livin’ La Vida Loca" bio opterećen ovim ćutanjem. Ljudi bliski njemu tvrde da je Riki želeo da progovori i ranije, ali su ga saradnici savetovali da to ne učini, jer bi to moglo da mu uništi karijeru. Ne verujem da bi se svojevremeno gorepomenuta pesma manje slušala zbog toga, ali siguran sam da bi se mnoga ženska srca pocepala od tog priznanja. U svakom slučaju, tako je, kako je.
Podsećamo, ovaj portorikanski pevač rođen je 24. decembra 1971. godine kao Enrike Martin Morales (Enrique Martín Morales). Svoju muzičku karijeru započeo je kao član bojz benda "Menudo", a solo nastupa od 1991. Do danas je objavio pet studijskih albuma na španskom i tri na engleskom jeziku. Ukupno je širom sveta prodao više od 60 miliona kopija. Zaista veliki uspeh. Inače, od 2008. godine Martin je i ponosni otac blizanaca koje mu je rodila surogat majka. Ostaje nam da vidimo da li će i kako najnovije priznanje uticati na dalji rad i karijeru ovog sjajnog pevača.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.