U trendu

Selin Dion ponovo trudna

Priznajte da dugo niste čuli vesti o ovoj divi. Nekako se pritajila. Ali zato smo tu mi!
Donosimo vam najradosniju moguću vest. Kanadska pevačica Selin Dion (Celine Dion) je ponovo trudna! Ona i njen suprug Rene Anželil (Rene Angelil) očekuju prinovu u maju sledeće godine. Dakle, ovo je baš sveža vest. S obzirom na to da su u ozbiljnim godinama (Selin ima 41, a njen suprug 67), beba je začeta specijalnim tretmanom za oplodnju na jednoj klinici u Njujorku. Pevačica je nedavno i priželjkivala da ode na trudničko bolovanje, a, eto, želja joj se, srećom, vrlo brzo ispunila. Njen portparol, koji je i objavio ovu novost, rekao je da su supružnici presrećni jer su silno želeli da se ovo desi. Naravno, još je rano da se govori o polu deteta, ali to je svakako u celoj priči najmanje važno. Ovaj poznati par već ima jedno dete, sina Rene-Šarla, koji ima osam godina.
Podsećamo, Selin je u februaru završila svoju više nego uspešnu svetsku turneju "Taking Chances", prvu posle celih osam godina. Ona joj je donela zaradu od 235 miliona dolara. Naravno, ona je i jedna od najbolje prodavanih ženskih izvođača na svetu s više od 200 miliona prodatih albuma. Što se tiče Kanade, tu je neprikosnovena, a njen album "D’eux" je najbolje prodavano ostvarenje svih vremena snimljeno na francuskom jeziku. Zaista nema svrhe nabrajati sve njene albume, kao i nagrade, dovoljno je samo izgovoriti njeno ime. Kad god lično pomislim na ovu sjajnu pevačicu, nekako se sama po sebi nametne slika iz filma "Titanik" i pesma "My Heart Will Go On". Bez svake sumnje, zaista fenomenalan glas.
Što se tiče daljeg rada, bilo je planirano da Selin održi novi niz koncerata u Las Vegasu 2010, ali od toga sada nema ništa, zbog novonastale situacije. Neka, neka, strpeće se fanovi, sada ima najvažnije moguće opravdanje. Zanimljiv je podatak da je ova kanadska diva rođena 30. marta 1968. godine u Montrealu, kao najmlađe od čak 14 dece u porodici. Mašala, svaka čast. Mi joj od srca želimo da uživa sa svojim dugogodišnjim menadžerom, a od 1994. i suprugom, što se kaže, "za sve pare", a u maju, bože zdravlja, da zakmeči naslednica. Srećno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.