najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Stounsi pozvani da održe koncert prekinut pre 50 godina

Izdavač lokalnog lista u Linu, u američkoj državi Masačusets, pozvao je legendarni britanski bend Rolingstonse da se vrate u taj grad u kojem su pre 50 godina prekinuli koncert zbog oluje, što je izazvalo bes ljubitelja njihove muzike.

Ted Grant, izdavač lista Dejli ajtem, uputio je Rolingstonsima otvoreno pismo kojim ih poziva da ponovo nastupe u Linu, 50 godina otkako je bend razbesneo fanove prekinuvši koncert zbog oluje.

Grant je u pismu naveo da se u Linu “mnogo toga” promenilo od 24. juna 1966. godine, kada je slavni bend poslednji put svirao u tom gradu

“Kao što ste verovatno pročitali u Ajtemu, grad je doživeo neku vrstu renesanse”, naveo je Grant, koji je napisao da nije bio na koncertu pre 50 godina jer ga majka nije puštala da izlazi uveče.

Rolingstonsi su prekinuli koncert na stadionu Mening boul i napustili binu zbog nevremena, a policija je morala da upotrebi suzavac da bi rasterala razljućene fanove koji su probili ogradu.

Grant je ponudio muzičarima da ih sačeka na aerodromu i smestiti u svoju kuću, uz napomenu da “Džensi to neće smetati”.

Takođe je Stonsima ponudio da pre koncerta svrate na kafu u novo “mesto” u ulici Manro, kao i posle nastupa večeru kod “Rozetija”, ali da ga obaveste ako to žele kako bi rezervisao sto, pošto je taj restoran uvek prepun uveče.

“Omogućićemo vam zaradu. Sećate se kada je Lorni Mičels ponudio Bitlsima 3.000 dolara da se ujedine na ‘Uživo subotom uveče’? Pa, Ajtem nije SNL i nemamo Mičelsov budžet. Ali vam nudimo 737 dolara – u gotovini. Ako ubedite Bila da uzme 137 dolara, to vam ostavlja 200 doara po osobi za vas ostale. Ako dođe i Ron Vuds, uveren sam da će naši čitaoci dati par dolara za njega”, naveo je Grant.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike