U trendu

Suzan Bojl objavljuje autobiografiju

Ponovo se bavimo nekada neuglednom škotskom domaćicom, a danas jednom od najtraženijih pevačica na svetu. Naravno, pogađate da se radi o neponovljivoj Suzan Bojl (Susan Boyle).
Posle svih uspona i padova koji su je pratili u životu do sada, ovo je nekako logičan sled stvari. Naime, zvezda televizijskog šou-programa "Britain’s Got Talent" izjavila je da će na jesen objaviti svoju autobiografiju. Ona kaže da će se knjiga zvati "The Woman I Was Born To Be" i da će poslužiti svim običnim ljudima kao inspiracija da veruju u sebe.
Četrdesetdevetogodišnja pevačica nedavno se prisetila svog početka:
"Kada sam se pojavila na toj audiciji, bila sam uplašena kao lasica. Bila sam još uvek besna na svoju majku zbog toga što nije više pažnje obraćala na moj izgled. Verujem da sam se dosta promenila prethodne godine, da sam ‘odrasla’ i da sam postala prava dama koja više nije uplašena, već samouverena i sigurna. Ovu knjigu pišem kako bih objasnila ljudima da ne sude o knjizi po koricama. Takođe se nadam da će ohrabriti mnoge da veruju u svoje snove".
Portparol izdavačke kuće "Transworld", koja će i objaviti knjigu, izjavio je tom prilikom:
"Nije bilo jednostavno za Suzan da podnese ovu transformaciju. Suočila se s iznenadnom pažnjom celog sveta i često upadala u zamke koje pravi takav javni život. Ali, jedno je sigurno, Suzan je rođena da peva".
Potpuno se slažemo i s izdavačem ali i s autorkom. Inače, izgleda da će se uskoro ostvariti još jedan san Bojlove iz detinjstva. Naime, još kao mala želela je iz sveg srca da peva za papu. Trebalo bi da on u septembru poseti Britaniju, prvi put posle 1982. godine. Veruje se da će doći u jednu katoličku crkvu u Škotskoj, a svi listom misle da bi to bila idealna prilika da se tu pojavi i Bojlova. To je potvrdio i sveštenik te crkve koji je zadužen za odnose sa javnošću. On je izjavio da bi to bilo divno i da se nada da će pregovori s ovom pevačicom uskoro početi, kao i da će se veoma brzo i lako o svemu dogovoriti. Da će zaista tako i biti govori podatak da je Suzan ovih dana trebalo da gostuje u Australiji na dodeli nagrada "TV Week Logie Awards", ali je u poslednji čas to otkazala, upravo zbog eventualnog poziva crkve radi dogovora.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.