U trendu

„The Killers“ objavili novi album

Novi album „Wonderful Wonderful“ čuvenog američkog rok sastava „The Killers“, koji su ove godine bili hedlajneri „Exita“, objavljen je u petak, a celokupna internet zajednica, od kritičara, preko fanova, do dežurnih muzičkih poznavalaca, utrkuje se u davanju visoke ocene tom izdanju.

„Wonderful Wonderful“ je prvo izdanje od albuma „Battle Born“ iz 2012. godine i dok su se „Kilersi“ ekspresno ustoličili na prvo mesto liste „iTunes“, kritičari su složni u oceni da je ovo najbolji album rokera iz Nevade u poslednjih 10 godina.

Rok giganti iz Las Vegasa na „Exitu“ su domaću publiku obradovali najvećim hitovima u karijeri, poput „Somebody Told Me“, „Smile Like You Mean It“, „Human“ i horski je pevana „All These Things That I“ve Done“, da bi nastup maestralno završili antologijskom pesmom „Mr Brightside“.

Na nastupu se našao i njihov prvi singl sa albuma, duhoviti „The Man“, fanki disko numera koja je obeležila zvuk čitavog albuma za koji „Evening Standard“ piše da je „izuzetno zabavno izdanje, lako slušljivo i poprilično divno“.

Kritičar svetski poznatog muzičkog magazina NME, Beri Nikolson, daje ocenu da je frontmen Brendon Flavers „neurotičan, izuzetno motivisan, sentimentalan, na momente banalan, ali da je rezultat da je novi album Kilersa njihovo najbolje izdanje od albuma “Sam“s Town““.

I britanski „The Guardian“ slaže se u oceni da je ovo izdanje sjajno i upečatljivo, te da sadrži najbolje pesme „Kilersa“ u prethodnih deset godina: „Ova muzika je velika, a duša albuma je intimna i dirljiva“.

Dobre ocene su dali i BBC, kao i „Rolling Stone“, dok je „Q Magazin“ dao zanimljiv prikaz: „U pitanju je svetlucav indie-pop album sa zvukom koji je blještav i uglačan kao vegaški neboder“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.