U trendu

Milijarder „šutnuo“ holivudsku lepoticu: Ona je jedna obična manipulatorka

Shvatio je da Amber često manipuliše sa bliskim joj osobama, a sklona je i besramno da laže kako bi ostvarila svoje sebične ciljeve, tvrde prijatelji para.

Saosnivač PayPala i automobilske kompanije Tesla Elon Musk (46) vratio se u SAD čim je okončao vezu sa glumicom Amber Herd (31). Bivša supruga Džonija Depa, koji joj je nakon razvoda isplatio na milione dokara, očajava jer je sa milijarderom želela da zasnuje porodicu. Glumica stalno plače na setu u Australiji, gde snima film “Aquamana”.

– Šokirala se jer Elon ni sa čim nije davao Amber do znanja da nije zadovoljan njihovom vezom. Njegova ishitrena odluka je veoma iznenadila – tvrde glumičini prijatelji.

Musk, navodno, ne želi više glumicu ni da vidi ni da čuje, jer su mu njeni prijatelji ispričali kako se ponašala prema svojim bližnjima, zbog čega je milijarder ekspresno nestao iz njenog života. Portparol preduzetnika rekao je da Musk ne želi da komentariše prekid sa Herd.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

– Njihova veza je jako ozbiljna i Amber je oduševljena idejom o udaji za Elona – rekao je glumičin tata Dejvid pre samo četiri meseca i dodao da par naveliko kuje planove o zasnivanju porodice.

Musk i Herd zaljubili su se još prošlog leta, a Amber je, ubrzo nakon razvoda od Depa, rekla kako je južnoafrički milijarder potpuno očarao.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike