Megan Markl dobila još jednu strogu zabranu od kraljice Elizabete II

Vojvotkinja Megan Markle poznata je po odličnom modnom ukusu i izlasku van okvira propisanih kraljevskih modnih pravila.

Svoj dosadašnji život glumice i popularnost koju je stekla ulogama u serijama i filmovima, Megan je zamenila striktnim pravilima i životom u kraljevstvu sa princom Harijem. Tako je bivša glumica morala da se prilagodi brojnim zahtevima kraljice Elizabete II, od nošenja odeće određenih boja  frizure, šminke, pa sve do najnovije zabrane kraljice – Megan više ne sme da nosi platforme.

Kako piše The Sun, ovo pravilo naime nije propisano službeno, ali članice kraljevske porodice ne smeju da nose sandale na punu petu jer ih kraljica Elizabeta II ne voli. Kada nisu u prisustvu kraljice, članicama kraljevske porodice dopušteno je da se oblače nešto ležernije nego inače, ali ne preporučuje se da previše iskaču van okvira dopuštenog.

Osim što im je zabranjeno nošenje platformi, ne smeju ni nokte da lakiraju u bilo koje boje. Jedini lak za nokte koji je dozvoljen je bezbojni, zbog čega nikada nećemo videti nijednu članicu porodice sa upečatljivim manikirom, baš kao ni to da se sa svojim supruzima drže za ruke u javnosti.

3 komentara
  1. Anonimni

    E, ovo me je dotuklo.

  2. bambi

    Imam dokaz da je Tile kresnuo Elizabetu.

  3. Anonimni

    Zašto nas smarate tekstovima o ovim „kraljevskim“ SPODOBAMA, sa ostrva ?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike