Nesvakidašnje: Glumica ošamarila ženu u publici jer joj je vređala bolesnog sina (video)

Ruska glumica Evelina Bledans fizički je napala ženu u publici nakon što je ona grubo govorila o njenom sinu koji ima Downov sindrom.

Evelina, koja u 49. godini očekuje treće dete, gostovala je u emisiji Live i govorila o trudnoći u poznijim godinama, a jedna žena u publici joj je rekla da ugrožava zdravlje svog nerođenog deteta i pri tome joj spomenula sina s Downovim sindromom, prenosi Index.hr.

– Opasno je roditi s 35 ili 40, a kamoli s 49. Što ti je bilo? Želiš li roditi još jedno bolesno dete? Hoćeš li imati još jedno dete s Downovim sindromom? Niko ne treba takvu decu, ni ti ni društvo – rekla je žena iz publike Elena Lebedeva.

Glumica je nakon ove izjave mirno ustala, prošetala se do nje i ošamarila je pred kamerama.

– Razbiću te, jadnice. To je moje dete. Možeš o meni govoriti što hoćeš, ali moju decu pusti na miru – rekla joj je ona.

3 komentara
 1. Anonimni

  Lekari imaju obavezu da predoce zénana,muskarcima, da postoje rizici pri odluci da pozele imati decu u njihovim poznim godinama. Ko drugs osim familije, prijatelja uzima za pravo da se mésa u zivot drugih ljudi i na bezobrazan nacin pokusava sebe da exponuje a drugog da vredja i omalozava. Niko.

 2. Anonimni

  Samoljubiva i narcisoidna , nista novo…..posle kuka na drustvo a doprinosi nasilju u drustvu… Jedan od glavnih instrumenada modernog drustva u tekovinama podobnosti i korupcije je film, pozoriste, mediji. Zato i ne cudi uticaj koji imaju estrada i voditelji tv programa.

  1. Ruza

   „Samoljubiva i narcisoidna“!!! Zato sto brani svoje dete? Ja bih toj u gledalistu iskopala oci, bez pardona. I ko to „kuka na drustvo“??? Nisam cula. Ti je znas licno?

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike